Yamaha psr s770 és s970 szintetizátorok között vacilálok. Megéri a +150ezret az s970-es?
Figyelt kérdés
#szintetizátor #s970
2018. okt. 17. 17:53
1/2 anonim válasza:
Youtube-on vannak videók, amikben összehasonlítják:
2/2 Lanius válasza:
Attól függ, mit akarsz belőlük kihozni.
Amúgy én kb. 2008 körül vettem egy psr-s700-ast, de ma már bánom, hogy nem a mellette lévő, (jó) pár tízezressel drágább psr-s900-at vettem meg. A 700-as-oknak csak egyetlen extrája volt, az internetre való közvetlen rákapcsolódási lehetőség, a 900-asnak meg mikrofonbemenete is volt.
Szóval én azt mondom, ha van még egy fél éved, akkor szánd rá.
Illetve ha nagyon ráérsz, akkor öt év múlva mindkettőt meg tudod venni használtan kb. 100-120 ezerért. A kísérőautomatikás Yamahák jó szintik, de hamar kifutnak, azaz továbbfejlesztik őket és így elavulttá válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!