Mi a véleményetek az új SGR by Schecter gitárokról, szerintetek megéri?
Nevezetesen egy SGR by Schecter C-1 SBK modelröl van szó.
test:hárfa
nyak:jávor
fogólap:rózsafa
menzur:25.5"
érintők:24
berakás:gótikus kereszt
hangolókulcs:schecter
hangszedő:schecter diamond plus
elektronika:hangerő,hangszín,3 állásu kapcsoló
híd:schecter Tom w/Thru-Body
hardver:fekete króm
szín:SLK matt fekete
+1 hozzá való tok
és mindez 64.990 Ft
szerintetek megéri ennyiért megvenni?...vagy mit ajánlanátok még ilyen árban?
test: hárfa.... na, ez jó. :) Nyilván hárSfa akart lenni :D
Egy gitárt sose lehet megítélni pusztán a leírása alapján.
A gitár kínai gyártmány, mint a legtöbb ilyen árban, jól néz ki, az anyagok így olvasás alapján jók is lehetnek. Az angol nyelvű oldalakon meglehetősen jó véleményeket olvasni róla, bár nem túl sokat találni, de senki nem szidta.
persze kipróbálásra van lehetőség és van is ismerősöm aki jobban ért hozzájuk mint én csak ő jelenleg külföldön van ezért fordultam hozzátok:D...végül is még kezdő vagyok és nekem szerintem tökéletesen megfelelne:)
Köszönöm a segítségedet!
Ez alapján én olyat nem tudok mondani, megéri-e vagy sem, mivel nem volt a kezemben, nem hallottam a hangját.
De az alapján, hogy a vásárlói eddig többnyire 4-5 csillagos véleményeket adtak róla, illetve a kép alapján nem tűnik gagyinak (persze ez semmit nem mond a részletek kidolgozottságáról), szerintem nem okozhat nagy csalódást.
De mindenképpen összehasonlítanám az ugyanebben az árkategóriában található más gitárokkal.
Kedves Kérdező!
Végül megvetted? :)
Ugyan ilyen típuson gondolkodom, de nem igazán találok véleményeket róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!