Kinéztem egy gitárt, szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Errõl lenne szó:
hangszerbarlang.hu/elektromos-gitarok/7096-schecter-revenger-6-sbk-2012-.html
Elsõsorban rockra,metálra kellene.
Ha tudtok ezért az árért jobb gitárt,légyszi írjátok meg!
2016. jún. 15. 06:15
1/4 No Name 80 válasza:
Jó szériából származik a gitár (meg eleve a márka is nagyon jó). Metálra biztos tökéletes és annyira nincs magasan az ára, egy jó gitárhoz képest
2/4 No Name 80 válasza:
Szerintem ennél jobbat ennyiért még használtan sem egyszerű találni
3/4 A kérdező kommentje:
Van gsfanaticon egy demon 6 os 90ért,és egy omen extreme 115ért,szted a három közül melyik éri meg legjobban?
2016. nov. 6. 09:50
4/4 No Name 80 válasza:
A Demon 6 elég jó árban van. Az Omen-t nem biztos, hogy megvenném, mert bár még bem játszottam egyel se, ahogy tudom a Schecter egyik legolcsóbb szériája. Amúgx melyik Demon 6? A fix hidas vagy a Floyd-os? Ha a fix hidas akkor lehet azt venném, a Floyd-dal való tapasztalataim után. Bár nem tudom, hogy te játszotál már-e olyannal. Nekem az van és bár néha használom mégis úgy érzem, hogy több hátránya van mint előnye. Kicsit szar hangolni, elég kellemetlen a finomhangolás vele és ha más hangolást szeretnél használni akkor szerszám kell ahhoz hogy jobban meg tudd változtatni. Szóval, ha a fix hidas Demon 6-ról van szó akkor én azt választanám. Különben meg hasonló a kettő. Döntsd el, hogy melyik tetszik jobban kinézetre meg hogy a Revenger megérne-e plusz 40 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!