Hy. Kinéztem egy BMI St-112 gitárt, de nemtudom hogy minőségre milyen. Vélemények róla?
Figyelt kérdés
BMI St-111 ről néztem videót, hangzásra tetszik is, formailag is. Strapabíró vagy sem? Ajánlanátok egy kezdőnek?
(normális válaszokat várok, ha nem jó gitár elég egy sima "rossz" jelző, előre is köszönöm)
2014. júl. 12. 23:52
1/8 anonim válasza:
Nagyon nem ajánlom, szerintem tartsd tőle távol magad. Ez tényleg rossz.
2/8 A kérdező kommentje:
Mégis konkrétabban? Mi a baj vele? Tapasztalatból beszélsz vagy hallottál már véleményt róla? És te mit ajánlanál? (Műfajilag a rock zene ál közel hozzám.)
2014. júl. 13. 01:04
4/8 A kérdező kommentje:
Jó.. de mért? Erre vagyok kiváncsi mert szűkösek a lehetőségeim, szóval nem gondolkozhatok drága cuccban.. 50ezrem van rá, és ebbe benne kell lenni az erősítőnek meg a többi tartozéknak is.
2014. júl. 13. 10:49
5/8 anonim válasza:
A bundozása pontatlan, nem tartja meg a hangolást sokáig, a tremoló szemét kategória, a nyaka nem mindig egyenes, és az elektronikával is gyakran akadnak gondok.
6/8 anonim válasza:
"ha nem jó gitár elég egy sima "rossz" jelző"
Ebben az esetben a pénzed nagy részét egy használt jó gitárra kéne költeni, a maradékot meg mondjuk egy Vox amplugra.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor mit javasolnátok helyette?
2014. júl. 13. 12:43
8/8 anonim válasza:
Egy használt gitárt
Ennél minden jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!