Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a bajuk a rockereknek a...

Mi a bajuk a rockereknek a diszkósokkal és fordítva?

Figyelt kérdés
Van elképzelésem, de mások véleménye vagyok kíváncsi.
2018. szept. 16. 15:15
1 2
 11/19 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Azért ez relatív.Én akármilyen Rock,vagy metál koncertre megyek,ott szinte majdnem mindig telt ház van.A Rock Pubokban is gyakran látok sok embert.A média nagy része próbál a (cukiságról) meg a gyenge zenékről szólni manapság.Ebbe pedig így nem fér bele a Rock mint stílus.
2018. nov. 7. 16:55
 12/19 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Ami tény viszont,hogy a mai 15-20 évesek jó része nem jár el sehová sem bulizni.Nem járnak élő zenei koncertekre.Hallgatják a nyálpop,vagy house zenéket és közben bámulják a facebookot...
2018. nov. 7. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
#12 A mindenféle beszűkült sztereotípiákra, meg az olyan véleményeidre, amikről süt, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz, inkább nem is mondok semmit, mert arról a témáról saját válaszomban leírtam a véleményem (második voltam), de arra azért kíváncsi lennék, hogy honnan a zsírheréből szedted ezt a koncertes dumádat. Az most egy dolog, hogy azokon a rock/metál koncerteken, amiken voltam, is rengeteg képviselője volt az általad említett korosztálynak (mondhatjuk, hogy minden esetben legalább a közönség felét tették ki), de voltam már rappernek is teltházas koncertjén, ahol több, mint a 90%-a tinédzser, max huszonegynéhány éves volt az ottlevőknek, ráadásul úgy tolták a pogót, hogy az kenterbe verte némelyik rock közönséget, amihez szerencsém volt, hasonló mondható el arról az elektronikus zenei koncertről, amire haverom ment tavaly. Igaziból nem tudom minek hozok fel személyes tapasztalatokat témának, szerintem ezek a dolgok akkor is lejönnek az embernek, ha látott már fiatalok közt népszerű előadókról live videókat a YouTube-on, vagy beszélget zenei témában emberekkel az interneten (vagy úgy egyáltalán). Kicsit szorosabb kapcsolatot kéne ápolni a valósággal, ha ennyire messzemenő kijelentéseket teszel, mert így ebben a formában csak az jön le, hogy tipikusan áldozatkomplexusos rocker vagy, akinek durva fordított arányosság áll fenn az egyes témákban való ismeretei meg magabiztossága között, és ezen változtatni se nagyon szándékozik.
2018. nov. 7. 18:45
 14/19 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nézd:Tudom,hogy a többség manapság nem Rock zenét hallgat,de ettől függetlenül a rock/punk és metál zene még továbbra sem veszít az értékéből.Kisebb tömeg hallgat azt is,csak azok között sem öltözködik túl sok ember fekete ruhába meg bőrkabátba.Mellesleg tisztában vagyok a valóssággal,fentebb említettem,hogy a rádiók nagy része is főleg műpop meg nyálzenéket játszik.Ezért is van az,hogy nem járok nagyon olyan helyekre ahol tucat zene megy.Mellesleg tudod ez részben társaság függő is,ki hova jár el bulizni.Az én barátaim többsége rock-metál zenét hallgat főleg.Továbbá azok nagyjából 25 és 35 közötti életkorúak.Egyébként meg nem vagyok beszűkült látókörű ember.Rockon kívül sok más stílust is meghallgatok.Pl.Bluest,Jazzt,és még rap zenében is akad 1-2 ami egész jónak mondható.pl:Cypress Hill.Egyébként már többször elmondtam azt,ha valamiért sokan rajonganak és ugrálnak rá,az még nem jelenti azt,hogy az jó és minőségi zene.Nos,nagyjából ez a helyzet azokkal a mostani stílusokkal is,amiket a média nyomat orrba szájba.Tudod,mint az olcsó 200-FT.os sör,amit sokan isznak,de attól az még ugyanúgy pocsolya ízű marad és soha sem lesz minőségi. :D
2018. nov. 7. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 Nem teljesen értem, hogy ez hogyan reakció arra, amit én mondtam. Én főképp a koncertek demográfiájára vonatkozó állításodba kötöttem bele, ezt az "a mai népszerű zenék sz#rok" dolgot épp csak szőrmentén érintettem. Felőlem arról is vitatkozhatunk, de totál nem arra akartam kihozni a dolgot.
2018. nov. 7. 22:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma még a népszerű rock is xar.
2018. nov. 10. 17:40
 17/19 MolotovPunk ***** válasza:
80%
Attól függ mi számít ma annak.De én személy szerint agyonsztárolt TCS-t egyáltalán nem hallgatok,se Kárpátiát.Viszont Replikát,vagy Moby Dick-et már igen.Kisebb mértékben Punk-Rock Junkies-t és HétköznaPI Csalódásokat is.Manapság külföldi Rock/Metál zenekarokból több jó van,mint hazaiból,de ott sem mindegyik mainstream zenekar minőségi.Underground zenekarokban egy némelyik jobb,mint a médiában játszottak...Szókimondóbbak,rendszer kritikusabbak.
2018. nov. 11. 16:32
 18/19 A kérdező kommentje:

Én ilyesmit szeretek:

[link]

2018. nov. 11. 16:51
 19/19 anonim válasza:
100%
Én pl mindkettő vagyok, viszont extrémebb módon rockeresen öktözködök, és ha úgy adódik, hogy disco-ba megyek, akkor oda is úgy szoktam. (hatalmasak a reakciók, mikor belépek az ilyen helyre🤯🤣)
2019. júl. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!