A rockereknek milyen "eszméjük" van? Úgy értem, mint a hippiknek a béke, az emósok meg akarnak halni.
az élet keménysége ..
amolyan "játék az élet"
jah és az emok nem akarnak meghalni.. csak a fájdalmat eltörölni.. és ha csak így megy akk csak így tudják..
16/L/HardEmo
Hmm, ezen most el kellett gondolkoznom. Szerintem is a szabadság lehet a legjobb, bár ez elég relatív fogalom. Egyébként is, a rocknak rengeteg alfaja van, nem is nagyon tudnám megfogalmazni összesítve az eszméjét, mert akkora különbség van egy alternatív rock meg mondjuk egy post hardcore vagy éppen punk rock között. Bár a rock az zenei stílus, a hippi és az emo meg életérzés, életstílus, akármennyire is vannak hozzájuk kapcsolódó zenei irányzatok.
A rockerség számomra nem az, hogy csak és kizárólag azt hallgatok, vagy ki nem megyek az utcára úgy, hogy nem ordít rólam a zenei ízlésem. Nem is tudom, csupán a kedvenc zenei irányzatom, és rengeteg barátra tettem már szert a "segítségével", gondolok itt koncertekre, rajongói oldalakra.
Miért a diszkópatkányoknak milyen "eszméjük" van?
Töcctöcc töcc, te ott egy liba, megdöccdöccdöccöljük?
Tök jó ez a szám mi? Melyik? Hát ez? Miért ez má másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!