Hová fajult el ez a világ? (ROCKEREKNEK KÖTELEZŐ! )
Én egy kemény rocker vagyok Papa Roach, Tankcsapda, Static-X és még sok mást halgatok és hogy lehet az hogy a tankcsapdára azt mondják eggyesek hogy POP?!
Hová fajul ez a világ hogy a rock-ra azt mondják hogy pop ami meg gyökér zene mint voltak ilyen izék hogy camp rock meg jonas brothers vagy mikre aztmondják rocksztár meg minden rockerek.. akik meg tényleg rockerek azok meg pop?! hogyvan ez?
hollywoodban sok kis sztárocskát csinálnak a tinibálványokból és "rock" műsoroknak nevezik el, amiben szerepelnek. "mert az menő"....
szintén rocker(:
Oh, te nagy kemeny rocker waaaaaaa,,,, tankcsapdat hallgat, juuuuuuuj, igen b*szod pop=popularis, tankcsapda popularis=pop banda, fogjatok mar fel, hogy a pop az nem egy stilus, csak igy nevezik azt, ami nepszeru!
A tobbivel am egyetertek, csak utalom mikor valaki arra veri magat, hogy o mekkora rocker,,,,,,,,, a Jonas Brothers meg a Mick Jagger talpat se nyalhatja meg.......es ezt ok is jol tudjak magukrol! Csak jol akarnak elni es valljuk be ezt az emberek 90%-a megtenne.
ja, a pop, nem azt jelenti hogy effektelt zene alatt énekel egy amcsi csaj (lady gaga, rihanna, ezek..) én is azthittem, de nem:)
Pop mert populáris, és a tankcsapda szerintem is rakás szar lett :D Sok kemény rockert ismerek, meg sem fordulna a fejükben a tankcsapda :D Én elmegyek 1-1 koncertjükre, évente általában 2re, bulizok egy jót, nincs velük bajom, de ismersz te olyat, hogy Pantera? Slipknot? :D Vagy ha kicsit másabb vizekre evezünk, Bring Me The Horizon? :D Sokkal "keményebb" mint a técsé.
Hát nem azért, de a slipknot, BMTH nem a rock kategória....szó se róla keményebb, de nem ez a kategória.
Amúgy kérdező ezek a bandák nem az úgynevezett "kemény" kategória :D
És a johnaszos valamiket meg inkább hagyd őket a 0-14éves korosztálynak "csinálták" velük nem kell foglalkozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!