Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hová fajult el ez a világ?...

Hová fajult el ez a világ? (ROCKEREKNEK KÖTELEZŐ! )

Figyelt kérdés

Én egy kemény rocker vagyok Papa Roach, Tankcsapda, Static-X és még sok mást halgatok és hogy lehet az hogy a tankcsapdára azt mondják eggyesek hogy POP?!

Hová fajul ez a világ hogy a rock-ra azt mondják hogy pop ami meg gyökér zene mint voltak ilyen izék hogy camp rock meg jonas brothers vagy mikre aztmondják rocksztár meg minden rockerek.. akik meg tényleg rockerek azok meg pop?! hogyvan ez?

2012. jan. 20. 16:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Bakszi, régi ez a kérdés de valaki azt írja, hogy ami keményebb a tanácsadásnál, az már metal.

Hivatalosan egy rakás zenét sorolnak HR/HM, azaz Hard Rock / Heavy Metal n kategóriába, ami szerintem totál nem "kőkemény", de attól még jó.

Ozzy-t Heavy Metalba sorolják. Heavy? Ne röhögtessetek. Én pont szeretem Alice Coopert. És ő hol HEAVY??? Mégis annak hívják. Pink Cream 69? Tök jó KÖNNYED rock. Besorolás? Hard Rock / Heavy Metal.

Van egy nagy rakás metal stílus.

Black, death, speed, power mittomén.

Ami meg sehova sem sorolhatóbe, arra rámondják, hogy HR/HM.

A magyar a Lordot Heavy Metalnak hívjuk?

Van, aki szerint nem lehet ezt mondani rá, mégis vannak számaik, amik egyértelműen a heavy metál jeleit sorakoztatják, pl Céltáblák nélkül.

Hallottam black meg death metalt hallgató ismerőstől ilyet, hogy "Alice Cooper? Te popzenét hallgatsz?"

2018. szept. 16. 17:47
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem a Tankcsapda a rock szégyene.

Utálom, hogy ha valakinek azt mondom rockot szeretek akkor elkönyvelik magukban, hogy Tankcsapdát vagy egyéb énekhanggalot

2018. szept. 16. 17:56
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
..énekhanggal nem fényeskedő zenét hallgatok.
2018. szept. 16. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!