Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hová fajult el ez a világ?...

Hová fajult el ez a világ? (ROCKEREKNEK KÖTELEZŐ! )

Figyelt kérdés

Én egy kemény rocker vagyok Papa Roach, Tankcsapda, Static-X és még sok mást halgatok és hogy lehet az hogy a tankcsapdára azt mondják eggyesek hogy POP?!

Hová fajul ez a világ hogy a rock-ra azt mondják hogy pop ami meg gyökér zene mint voltak ilyen izék hogy camp rock meg jonas brothers vagy mikre aztmondják rocksztár meg minden rockerek.. akik meg tényleg rockerek azok meg pop?! hogyvan ez?

2012. jan. 20. 16:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
ha igazi rocker vagy,akkor lesz@rod ki mit mond és csápolsz arra ami neked bejon és kész!
2012. jan. 21. 17:27
 12/23 A kérdező kommentje:

hát ha egyeseknek ez nem kemény zene akkor...

http://www.youtube.com/watch?v=Ps0MfBG5-Uo

2012. jan. 22. 11:47
 13/23 anonim ***** válasza:
2%
most mit vársz tőlünk? :D nincs jobb dolgod mint bizonygatni hogy te kemény gyerek vagy? Hány éves vagy? fogadjunk hogy nem több 15nél ugye? :D elismerjük, kemény vagy.
2012. jan. 22. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
egyre keményebbnek tűnsz a szemünkben
2012. jan. 22. 15:19
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Mint a szikla :)

De ne törődj semmivel ;)

2012. jan. 23. 11:10
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

Nekem nem kemény zene, és légy szíves, ne égesd le a rockereket.

Köszi !

2012. jan. 29. 12:42
 17/23 anonim ***** válasza:
97%
Az általad felsorolt zenekarok közül EGYIK SE kemény rock. Rocknak rock, de nem kemény. Azért nevezik popnak, mert nem kemény és népszerű. Kíváncsi lennék a korodra.
2012. febr. 2. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
98%
hát te aztán marha kemény rockot hallgatsz... tudod mi a kemény rock? Deep Purple, Black Sabbath, Rainbow, P. Mobil, Led Zeppelin, tudod kik ők, csak hogy az alapokat mondjam? Na ők nem a pénzért zenéltek, ellentétben az általad felsorolt POPzenékkel... könyörgöm, ha már hallgatsz valamit, nézz is utána... és NEM, nem vagy kemény :D
2012. febr. 3. 22:54
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
hát ha EZEN kiakadsz akkor ajánlom hogy ne nézd meg a Slayer vagy a Cannibal Corpse Disney-változatát mert szörnyethalsz. Én is nagyon utálom ezeket. Azt hiszik hogy meghallgatják a Mennyország Touristot pl. és már ki.aszott kemény rockerek xDDD Ezeken csak röhögni lehet :)
2013. júl. 21. 16:39
 20/23 anonim válasza:
97%
Na jó, én most megyek és felkötöm magam. Lenne egy kérdésem. Miért nem lehet felfogni, hogy a Tankcsapda egyátalán nem kemény!? Egyátalán van még olyan aki szokott régi klasszikusokat hallgatni? Motörhead? Black Sabbath? Metallica? Megadeath? Lassan már senki. A korombeli lányok mind a Dzsásztín Bíbört és Són Mendezt, ja meg ott vannak azok szerencsétlen hiro meg a bandája (fene tudja mi a nevük) meg mr. Buszta vagy ki. El vannak baszva a mai generáció tagjai. Tisztelet a kivételnek!
2018. júl. 26. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!