Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Rockereknek miért van...

A Rockereknek miért van hosszú hajuk?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hogy tudják pörgetni:D
2011. júl. 8. 16:56
 2/7 anonim válasza:
81%
pogo :D
2011. júl. 8. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szokás még a hippi korszakból maradt vissza.

Akkoriban politikai(főleg háborúellenesség) és kulturális jelentése volt, egyfajta lázadást jelentett, mivel akkoriban elég szokatlan és furcsa volt, hogy egy férfi hosszú hajat hord.

Később a hippi mozgalom után a hosszú haj viselete megmaradt a rockzenét kedvelők körében, sőt a rockból származó további műfajok kedvelői is átvették, például a heavy metál zene követői is.

2011. júl. 8. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól lehet koncerteken rááááázni! :)
2011. júl. 8. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rockernek vallom magam, de én borotválom a hajam.
2011. júl. 8. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyfajta lázadás, hogy lehessen pogózni és mert laza meg nem kell vele babrálni van egy loboncod hetente megmosod aztán a fene megeszi. Én is rocker vagyok bár én lány és nagyon hosszú, dús, hullámos hajam van de nem igazán igazítgatom csak megszárítom aztán jó az úgy is de nem igénytelen mert tiszta és ha megszárad szép laza hullámokba áll.
2011. nov. 1. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
hogy tudják rázni xDD
2013. júl. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!