A rockereknek/metalheadeknek milyen a hajuk?
Figyelt kérdés
Tudom, van hosszú hajú meg rövid hajú is, én most a rövid hajúra gondolok, hogy milyen színű, stb.2017. okt. 19. 17:10
1/9 anonim válasza:
Ohm akármilyen?:D A zenei ízlés magában nem határozza meg az ember haját. Hallgathat valaki metált, úgy, hogy közben rózsaszín, vagy szivárványos a haja, a kettő nem zárja ki egymást.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 tudom, hogy lehet akármilyen csak én már több hónapja voltam fodrásznál és kicsit hülyén néz ki most a hajam, és ha megyek megint, mit mondjak?
2017. okt. 19. 17:52
3/9 anonim válasza:
Az enyém jelenleg zöld.
20/l metalhead
4/9 Tom Benko válasza:
Az enyém barna. De ha kamillasamponnal mosom, akkor mélysötét szőke.
5/9 anonim válasza:
Hát te milyen szeretnél basszus, azt mondjad:D Most ha én azt mondom, hogy legyen szivárványos, akkor olyan lesz?
6/9 anonim válasza:
Nekem nincs semmilyen színe, mivel annyira rövid, hogy borotválom.
7/9 Tom Benko válasza:
@6: Akkor a fejbőrödnek van árnyalata. :) Mondjuk húsz évvel ezelőtt a TF-en volt egy karakterem, ő volt szőke, kopasz. :D
8/9 anonim válasza:
Változatos. Nekem hosszú, szőke. 18/L
9/9 anonim válasza:
Figyu, életem első nagy metálkoncertje (Pantera, Coal Chamber, Helloween, Black Sabbath, 1998. június, Kiss-stadion, Budapest) előtt 2 nappal vágattam le a hosszú hajamat 1 centisre. Ja, és barna volt. Most meg ősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!