Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Black Veil Brides-t miért...

Black Veil Brides-t miért utálja az emberek többsége?

Figyelt kérdés
És miért divatrockerezik le aki BVB-t hallgat?

2017. nov. 5. 09:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Ne törődj vele, manapság már semmi sem jó. Már rockeres csoportokban sem érzem jól magam, mert Korn-tól az Alvinon át a BMTH-ig mindent meghallgatok, és nem Ossian-t, vagy Depressziót hallgatok csak. Valamiért már minden divatbandának számít, mert azzal se magyarázhatom, hogy mert ki vannak festve- lásd a Kiss tagjai is festve vannak. Én nem törődöm velük, ráadásul jobban is járok, úgy, hogy több fajta zenét hallgatok, több új zenekart ismerek meg :D \m/ Ráadásul ők maradnak le róla, hogy Andynek milyen jó hangja van :D
2017. nov. 5. 10:22
 2/23 anonim ***** válasza:
33%

Utálni szerintem senki nem utálja. Legalább is én még nem hallottam.

A második kérdésre meg: azért, mert valószíneg még a szomszéd néni is érzi valamennyire, hogy a BVB egy kommersz zenekar.

2017. nov. 5. 11:19
 3/23 anonim ***** válasza:
21%

Nem utálom a Blak Veil Brides-t, csak túlságosan kommersz. Instrumentálisan kiváló, de az énekes egy "picit" gyenge. Andy visszahúzza a csapatot. Jon Anderson vagy Robert Plant százszor jobb énekes, viszont a BVB rajongói általában még a nevüket sem ismerik.

Néhány jobb zenekar mint a BVB:

https://www.youtube.com/watch?v=HDH6dcbRtuU&ab_channel=Cesar..

https://www.youtube.com/watch?v=6xcwt9mSbYE&ab_channel=Small..

https://www.youtube.com/watch?v=usNsCeOV4GM&ab_channel=TheBe..

https://www.youtube.com/watch?v=51oPKLSuyQY&ab_channel=HotRo..

2017. nov. 5. 13:54
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Azért mert láthatóan a banda célközönsége a 10-16 éves lányok és fiúk. Míg egy másik metál banda koncertjén azt hallod hogy több ezer férfi ordításától zeng a koncertterem, addig BVB-n csak sikoltozó kislányokat hallasz. Kb. mint egy Justin Bieber koncerten. Azért így elég komolyanvehetetlen. Nem véletlen, hogy nincsenek idősebb rajongóik.
2017. nov. 5. 23:04
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

Mert egy borzasztóan mainstream banda. Ezzel nem is lenne baj de mellé olyan szinvonaltalan zenét játszanak hogy ilyet még nem láttam. Tini-pubertás metál. Emiatt sem lehet komolyan venni az egészet.

Azért divatrockerezik le a BVB-fanokat mert azok is. Divatrockerek. Ott verik magukat hogy jaj ők metált hallgatnak meg 14-17 évesen ők a kemény rockerek/metálosok aztán az igazi minőségi metálzenéről fogalmuk sincs. Megmaradnak a skillet, BMTH, AA, Bullet for my Valentine szintjén. Esetleg hallgatnak még Slipknotot de kb ennyi...nem színesítik a zenei izlésüket a metál/rock zenén belül.

2017. nov. 12. 10:21
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Azért, mert egy műbandának tartják, amit csak az "üresfejű, visongó tinilányok szeretnek", a régi motorosok kedvelői közül meg alapjáraton sokan utálják az újabb bandákat, osztva jó öreg Gene Simmonsnak azt az ostoba nézetét, hogy a rock a '80-as évek végeztével végelgyengülésben meghalt :D Ha te szereted a zenéjüket, akkor ne érdekeljen, hogy a begyepesedettebbek, akiknek csak az AC/DC meg a Black Sabbath valami, mit gondolnak a szerzeményeikről. Engem se érdekel :) Vannak szélsőségek minden műfajban, olyanok, akiknek csak a régi jó és olyanok, akiknek csak az új jó, csak ők veszítenek vele, ha nem ismerik el a jót az újak vagy a jót a 2 évnél régebbiek közül.

A földhözragadtaknak meg üzenem, hogy Alice Cooper-t, Joan Jett-et, Slash-t, Marilyn Manson-t Ramones-t és Bon Jovi-t is hallgatok az olyan új "divatbandák" mellett, mint a Skillet vagy a Green Day.

2017. nov. 19. 04:25
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Azért én is hallgatok mostani pár éves zenekarokar. Pl Batushkat, Rings of saturnt, Mglat, meg egy kicsit régebbieket is pl Mastodont, Gojirat (kb 2000 körül alakultak)

Főként black metál fan vagyok de szeretem a thrash, az industrial a gothic és a death metált meg az igényesebb deathcoret is. Na meg persze a régi klaszikusokat is pl black sabbath

,Dio, Judas priest stb. Meg az elvontabb dolgokat mint pl a Toolt vagy a System of a downt (igen elvontnak érzem a Systemet hiába ismert és felkapott banda)

Ezeket most azért írtam le hogy lásd nem vagyok begyepesedett. Nem kell ahoz begyepesedetnek lenni hogy valaki belássa a BVB nem valami nagy durranás.

Persze hallgasd ha szereted, de ne lepődj meg rajta ha sokan szídják. De ne foglalkoz mások véleményével. Ha neked ez tetszik akkor hajrá.

Az #5 vagyok

2017. nov. 19. 06:07
 8/23 anonim ***** válasza:
50%

Et a kérdést én is sokszor feltettem már (mármint gondolatban). Tulajdonképpen utálkozók... Miért is utáljátok?

1. Szeretik a rajongóikat.

2. Olyan zenéket gyártanak, aminek a dalszövege szól valamiről, a zenehallgató olykor magára ismer benne.

3. A rajongószeretethez visszatérve: láttátok, amikor a Black Veil Brides elnyerte az Év legjobb dala díjat és egy rajongónak ajándékozta?

Kérdező miért gondolod, hogy divatrockerek a BVB Army-k? Én már évek óta hallgatom őket, ugyanannyira szeretem őket, egyáltalán nem szűnt meg a zene iránti rajongásom.

Divatbanda? Már miért lenne az? 2006 óta folyamatosan talpon vannak. Veszik az albumaikat, járnak a koncerteikre. Már aki megteheti.

Én annak a válaszolónak, aki azt mondta, hogy általában tinilányok rajonganak a bandáért, annak igaza kell adjak. Tényleg így van. De azért megfordulnak a koncerteken az idősebbek is.

És, hogy még a tinirajongókról szóljak: jobb lenne, ha One direction-t hallgatnának? Nem mondom, vannak jó számaik, de nem szól a zene szinte semmiről. A fiúknak élőben nincs olyan jó hangjuk, mint a felvételeken, csak a kinézetülért szeretik őket.

Linkelnék egy videót, amiben egy srác One direction és Black Veil Brides rajongókat hasonlít össze. Aki kellőképpen tud angolul, meg is érti.

[link]

Ennyit akartam. One direction rajongók kíméljenek!

2017. dec. 29. 10:45
 9/23 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván a vandireksön még kommerszebb, de ez nem emeli magasabbra a bvb-t, attól még az is az.
2017. dec. 29. 23:15
 10/23 anonim válasza:
24%
Minden fogyatékos aki azt mondja hogy sz*r a BVB mehet a pics@ba:)
2018. jan. 29. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!