Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismertek olyan zenét, amire...

Ismertek olyan zenét, amire az emberek többsége nem bír ülve maradni? Szóval olyan szinten kihatással van rá, hogy tombolhatnékja van?

Figyelt kérdés

2013. febr. 6. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Heló!

Csak azt tudom írni, ami rám és esetleg az ismerőseimre van ilyen hatással - az emberek többségét ugyanis nem ismerem és/vagy nem láttam koncerten, buliban, kocsmában... mulatni.

Slipknot, Rammstein, Néhány Black metalbanda (pl.: Old Man's Child) is ilyen, System of a Down (koncerten se bírtam nyugton maradni, muszáj volt énekelni is :D), In Flames, Ensiferum...

2013. febr. 7. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Hmm az aktuális "slágerek" ilyenek egy partyn, mindenki vergődik (anno Avicii - Levels, mégha utálod is, mindenki örült a fejének, és te is örültél, hogy a többiek örültek. :D).

Ha magamba vagyok, akkor minden olyan zenére tombolok, ami energikus, ütős, és jó a hangzásvilága. Kezdve egy A7X számtól, Chuckie-in keresztül, hmmm...

[link]

1:15 - "hardcore disco" után ki nem kezd el kikelni önmagából, és vergődni, most komolyan? (aki utálja az ilyen zenét, persze :) )

2013. febr. 7. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon célközönség függő.

Ha azt mondod, hogy az "emberek többsége", akkor a teljes lakosságot vesszük? Vagyis együtt bulizzon rá az apám meg az unokahúgom is? Az előző két válaszadó nagyon jó zenéket írt, de az emberek többsége ezeket a zenéket nem ismeri, vagy egyszerűen nem fogadja be a stílust. Avicii-t pl. én is imádom, de egyelőre még ez is "rétegzene".

Új zenék, túl progresszív zenék szóba sem jöhetnek, csak a mainstream pop-rock, amit régen úgy hívtak, "örökzöld". Amit a fiatalok is ismernek már, és az idősek is ismernek még. :)

Pl.

Doobie Brothers - Long train running

Kid Rock - All Summer Long / Lynkyrd Skynyrd - Sweet home Alabama

Queen - Don't stop me now

Queen - Crazy little thing called love

Bryan Adams - Summer of '69

Pink - Get the Party Started

The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

Village People - YMCA

Kenny Loggins - Footloose

Bon Jovi - Livin on a prayer

A-ha - Take on me

De itt van egy közönség buli toplista:

[link]

2013. febr. 7. 10:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a rendes válaszakot! :) Egyébként nálam Avicii - Levels c. száma abszolút tombolós zene, én nagyon szeretem! Arra pl nem tudok ülni. :D
2013. febr. 7. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezen a listán is nagyon sok van, ami kifejezetten felpörgetős buli zene. :)
2013. febr. 7. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
2013. febr. 7. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ettől konkrétan elment a kedvem... :D De valaki ezt szereti, meg van értve.
2013. febr. 7. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a klasszikusnak vehető pop és rock zenékre mindenki felkapja a fejét(Michael Jackson,Queen,The Beatles,AC/DC,Rammstein stb.)
2013. febr. 9. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!