Exo - The War albumot miért szidják sokan - még a fanok egy része is?
Figyelt kérdés
Amióta megjelent, alig vettem észre, hogy dicsérték volna, és nem tudom, miért van ez. Pedig hozza azt a színvonalat, amit eddig - nem a legjobb banda, meg nem is a legértelmesebb, de az a 4-5 tehetséges tag (itt nem Sehunra, vagy Kaira gondoltam, bocsi, de ők tényleg csak a külsejük miatt vannak kb) eléggé felhúzza őket.
Meg az album fő dalát is szétszedték már, hogy "mi ez a shimi shimi ko ko bop sh*t".
#K-pop #Ko Ko Bop
2017. aug. 21. 22:31
1/3 anonim válasza:
Kai és Sehun pont, hogy a legjobb táncosok. A többiek meg a vokál miatt vannak. Szerintem EXO az egyik legjobb k-pop banda, kinek milyen a stílusa.
Szerintem pont hogy nem szidják, rengeteg rekordot megdöntöttek vele, ráadásul olyan kihívást csináltak, ami Ausztráliába, Amerikába, és a világ minden pontjába elért.
2/3 anonim válasza:
Pedig nem nagyon láttam hogy gyűlölköznének. Amikor láttam is csak olyat hogy miért nincs benne Lay. És Sehun és Kai a főtáncos a csapatba. Nem a külsejük miatt vannak benne. :) Minden tag egyformán fontos,értékes és tehetséges.
3/3 anonim válasza:
Hol olvastad ezeket a véleményeket? :O Nekem is van olyan dal ami nem lett kedvenc az albumról, de összességében szerintem elég jó lett a hangulata az egésznek. The Eve a kedvencem és a Forever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!