Miért szidják sokan a Nickelback-et?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy rajongó, de van 1-2 számuk amiket szívesen meghallgatok. Sok helyen láttam már hogy pocskondiázzák őket, de miért?2015. okt. 12. 19:49
1/4 anonim válasza:
Nickelback = a 3. Defensive Back, aki beljebb helyezkedik el mint a Cornerback. Akkor szokták használni ha van +1 Reciever, hogy ha +2-val akkor meg már Dimeback is van nem csak Nickelback.
De egy focis kérdés hogy jön a zenéhez?
2/4 anonim válasza:
Nem tudom. Sajnos én is láttam már, hogy szidják őket, de soha nem értettem, miért. Okés, hogy valakinek ez a stílus nem jön be, de ettől még tiszteletben tarthatná a munkájukat. Mert igenis jó dalaik vannak, amik ráadásul nem a "nagy semmiről" szólnak.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert elképesztő színvonalzuhanáson mentek át az utóbbi években, gondolom a mainstreambe szerettek volna minél jobban betörni. Ez sikerült is nekik, csak éppen egy középszerű rockegyüttesből egy kifejezetten színvonaltalan popcsapatba mentek át. Nem arról van szó, hogy a poppal lenne bajom, abból is van ugyanúgy jó meg igénytelen (persze ez szubjektív), csak ők szerintem (és vélhetőleg a szidalmazók szerint is) az utóbbiba tartoznak, ráadásul egyre lejjebb adják a szintet. A How you remind me, Rockstar, Someday, és hasonló jellegű dalaikat (és a keményebbeket) szoktam hallgatni, de az újabb megjelenéseik szerintem csak egyre rosszabbak lesznek.
4/4 anonim válasza:
Előző válaszoló, az utálat nem a poposabb hangzás következménye. Már a How You Remind Me előtt is jelentős utálótáboruk volt.
Az emberek szeretnek gúnyt űzni a másikból. Nem jön be nekik a hangzás, nem tetszik nekik, hogy kanadaiak (?), nem tetszik nekik, hogy az énekesnek régen hosszabb haja volt. Szeretnek utálkozni, és valamiért épp ezt a bandát találták meg. A Nickelback a világ egyik legmegosztóbb bandája. Az emberek vagy gyűlölik, vagy imádják őket, és a zenekar maga sem érti, mire fel a sok gyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!