Mi a véleményed FankaDeliről?
zenész? hahaha
nyomorék aki szépen busásan megél a nagy döngetem a mellem magyarságból...egyébként zsidó szegény és metszett a fa(r)kaneki fankadeli
a zenéje sz*e, siskáékkal indult az undergrounban aztán egy nemtommineknevezzem "zenét" kezdett el játszani ,emberileg meg ezzel a "díszmagyarban-eladommagam-annak-aki-hatalmon-lesz" dolog miatt elmehet a pic$a'ba
röviden egy szánamas pózer majom :)
de tuti van akinek bejön a zenéje is meg a jobbikozás is , szal m1...
mint ember: egy senki. a jobbik láncra kötött kutyája. (én is jobboldali vagyok, de ez vicc.)
mint zenész: közepeske
18.
én is Jobbikos vagyok, de fankát utálom, mert a vak is látja hogy profit éhségből teszi azt amit tesz.
nem fogytak jól a lemezei, ezért egyik percről a másikra nagy magyar lett és hála a Kurucinfónak ingyenes reklámfelület is szerzett magának, és osztja az észt hogy ő mindig nagy magyar volt. no comment, utálom az ilyen takony gerincű férgeket.
aki jobb oldali az tudja mely együttesek képviselik a jobb oldali, magyar értékrendet már a megalakulásuk óta, de fanka csak egyik percről a másikra stílust váltott, ezzel új célközönséget szerzett, akik talán megveszik a szutyok lemezeit és ahogy az 1. postban is írták zsidó, ez abból is látszik hogy csak a profit maximalizálása érdekében csinál amit csinál és nem szívből, meggyőződésből!
Bár személyesen nem ismerem, de biztos jó ember, legalábbis amennyire így neten keresztül ismerem. Nem tudom miért kell fikázni...maximálisan az igazat mondja csak sokan elfelejtenek gondolkozni...
Zenészként is nagyon jól végzi a munkáját. Nincs több hozzáfűzni valóm.
Én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!