Mit gondoltok Melanie Martinezről?
Figyelt kérdés
Mármint a stílusáról a hangjáról meg ilyesmikről.2017. júl. 30. 18:26
1/5 anonim válasza:
Ő irritál, mindenhogy, nem tudom hogy volt rá képes, hogy a hangját, a szövegeit, és a hangzását is olyannak halljam, mintha általános iskolás emo gyerekek csinálták volna.
A fanjainak nagy része pedig jellemtelen, cringes tumblrhuszár.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek megvan a véleménye: nekem az egyik kedvenc énekesnőm, de az öltözködési stílusa egy kissé fura, de a haja az nekem tetszik.
2017. júl. 30. 19:06
3/5 anonim válasza:
Messze áll tőlem a stílusa (pl ruházat), de nagyon szimpatikus ember.
Szeretem hallgatni a számait, szerintem igazán tehetséges. Nem csak arról énekel, hogy szakított valakivel, és emaitt jaj, de szomorú.
4/5 anonim válasza:
Nagyon egyedi és pont ezért nagyon szeretem őt. A hangja is igazán különleges, ő az egyetlen popzenei előadó, akinek a számait hallgatom (amúgy rock-párti vagyok).
5/5 Helloitsmemagyarorszag válasza:
Szeretem hogy néhány dala kissé gyerekes formában játszódik (pl:cry baby, dollhouse...) valamelyik pedig már kissé "durvább" stílusú (pl:mad hatter) meg azt is hogy a dalok általában összefüggésben vannak egymással. Tetszik a haja és a fogai is. (Bár emiatt sokat csúfolták de szerintem egyedi vele) Szerintem szép hangja van, és amikor először hallottam a dollhouse-t kicsit azt hittem hogy milyen gáz ez a csaj de ezután két héttel ő lett a kedvenc énekesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!