Most akkor rocker vagyok, vagy mi van?
Nem tudom annak lehet-e engem nevezni...
Általában fekete vagy kék farmert hordok, télen bakancsot, nyáron tornacipőt és bandáspólót vagy valami egyebet.
És zenék közül meg hallgatok: MCR-t, AA-t, Kornt, De ugyanúgy hallgatok pl Panic! At the discot, vagy One ok rockot amik eléggé popposak. Plusz ott a TØP és Melanie Martinezt is csípem. Sőt néha zongora és hegedű covereket is hallgatok, szóval milyen a zenei ízlésem és hová lehet kategorizálni?
16/l
Individuum vagy, Isten hozott az életben! Ne akard kategorizálni magad, megteszik majd mások.
Ha ragaszkodsz hozzá, hogy címkét kapj, akkor alteres lehetsz. Vegyél tarisznyát is :-)
Pacsit kérek ^^
Melanie és MCR fan vagyok én is :) (és egyáltalán nem tudom magam kategorizálni :D)
Általában feketében járok, vagy bandás pólóban, de néha rám jön, hogy lányosabban öltözzek szóval nem tudom >< :D (Amúgy mellettük kevésbé híres bandákat/előadókat hallgatok, néhány barátom már rockernek tart, de szerintem azért ez nem teljesen ír le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!