Az is rockernek számít, aki nem bandás pólót+fekete bakancsot hord, de rockot hallgat, csak átlagosabban öltözködik?
Azt te érzed, hogy rocker vagy-e legbelül. Nem a ruha teszi az embert. Szeretem az olyan embereket, akikről nem mondod meg ránézésről, hogy rocker, de ha meghallja, mit hallgatsz, veled együtt kezd "tombolni" :D
Ahogy az utolsó válaszoló írja, a ruha kifejező. Így igaz. Stílusban a sajátomat keverem a rockerek jellemző stílusával. A farmer ruhákat előnyben részesítem, és annyiban látszik rajtam a rocker, hogy sötét színű, gyakran fekete pólót hordok, meg egy láncot, meg hajat.
Na igen. Kisgyerekkorom óta szerettem volna hosszú hajat, mikor még nem is tudtam a rockzenéről :D
Szóval nekem csak saját stílusom miatt van meg.
Most ugye én vagyok a fekete bárány a tini a családban, aki fú rocker, meg bőrcuccok, meg hosszúhaj stb. Lehet egyszer kinövöm ezt, de legbelül rocker maradok. Szüleim ugye nagyon szeretik a 70-80-90-es évek zenéit, és bennem is megvan a szeretet azon zenék iránt. Azonban a mai zenéket egyszerűen nem tudom hallgatni.
Szóval rajtad áll. Ha rockernek érzed magad, és benned is ott van a rockzene iránti szeretet, akkor gyanús.
Bocsi a hosszú esszé miatt, de leírtam, hogy én hogy vagyok ezzel, és általában jellemző a magamfajtákra :D
Ez nem ettől függ. Rocker lány vagyok, de a banda pólóimat koncertekre hordom. Átlagosan öltözök, csak néha van rajtam csuklószorító, általában koncerteken vagy fesztiválokon. Aki nem ismer, nem mondaná meg rólam hogy kemény metalhead vagyok. Itt a lényeg az, hogy érezd a zenét.
18L
Bár megválaszolták, de:
Természetesen. Nincs semmi ok arra, hogy ne lehessen az. Szimplán vagy fél felvállalni a közösség miatt, vagy csak egyszerűen nem kenyere, nem adatott meg a lehetősége, hogy legyen, stb.. De vallhatja magát annak, ha ő úgy érzi, hogy az. És el kell fogadni. Sőt, ha valaki hallgat mellé más stílusú zenéket és/vagy "zenéket", akkor is lehet rocker/metalhead ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!