Metálos, rocker, alter, darkos, emo illetők, szoktatok hip-hop/rap zenét hallgatni?
Heló!
Eminemet - ő az egyetlen rapper, akinek több számát is szeretem -, vagy néha pár számot, ami valamiért megtetszik.
Például a Deadpool OST-jében volt most ilyen.
ha amerikaira gondolsz akkor azokat nem, viszont koreait azt igen :D azokat a számokat nemlehet nem imádni
Bigbang, Taeyang,GOT7... és kb bármit amit az SMTOWN adott ki (kivéve az olyanokat amiben hisztis ribik vonaglanak és probálnak énekelni)
viszont ezek nem kifejezetten hip hop vagy rap. mert ez KPOP nak hivják, de sok zenébe rapelnek (ez valami köztes műfaj szerintem) ^^
https://www.youtube.com/watch?v=AAbokV76tkU
OFF: egyépként meg Korn,Iron Maiden,Marilyn Manson, Down and Dirty, Bad Omens fanatikus vagyok ^^
Eminemet én is szeretem, illetve vannak rappzenék amiket hallgatok ritkán. Vagy a TØP is ha annak számít (őket különösen szeretem) ezenkívül hallhatok még Chopint meg hegedű covereket és anime openingeket-endingeket.
Remélem nem baj hogy ideírtam, mert nem tartom magam rockernek vagy emonak de a kedvenc zenéim e között mozognak (MCR BMTH Red HU P!ATD FOB TØP 5FDP stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!