Metálos, rocker, alter, darkos, emo illetők, szoktatok hip-hop/rap zenét hallgatni?
Nos én leginkább rock, metál zenéket hallgatok és azonosulok is vele öltözködés téren , de ez nálam teljesen hangulattól függ , pl van hogy meg jön a kedvem rappet hallgatni és a 90 es évek nagy rappereitől teljesen Wiz Khalifa- ig hallgatom.. :D
Szóval igen szoktam. :)
hali. hip hop táncos vagyok szval szinte minden nap xD de egyébként igen szoktam
14/l/emo
Hip-hopot egyáltalán nem. De van egy együttes az "Attila", talán hallottál róluk, akik deathcore zenét játszanak és a legtöbb dalukban néha ott van egy kis rap is. Őket nagyon szeretem, de nekem a rap zenéből csak az ő stílusuk, mást nem hallgatok.
https://www.youtube.com/watch?v=tUYSOtNfzm8
A 18-as vagyok megint, csak lemaradt. Nem sorolom magam semmilyen kategóriába, csak azért mert kifejezetten az ilyen stílusú zenék tetszenek és nekem ez a zenei világom. Ezeken szokott menni néhányszor vita, ki igazi rocker meg ki nem. De szerintem az a gond a mai gyerekekkel, hogy amint elkezdenek ilyen zenét hallgatni, besorolják magukat a "de nagy rocker vagyok és az is leszek örökre" kategóriába, elkezdenek acélbetétes bakancsot, fordított kereszteket és pentagrammokat ábrázoló felsőket hordani, (legtöbb esetben nincsenek is tisztában egyes jeleknek a valódi jelentésével) és pólókat a fiúbandáik neveivel. :D
Azért mert valaki metál és ilyen stílusú zenéket hallgat, nem muszáj ennek a látszatnak tükröződnie az ő kinézetén és egyebek.
Véleményem szerint akkor is lehet igazi rocker, metálhead, vagy nevezzük "emo"-nak egy ember, mikor benő a feje lágya, maga mögött hagyja ezeket a szokásokat és nem akarja a világnak azt mutatni, hogy hé "én más vagyok, figyeljetek rám", és csak hallgatja amit akar hallgatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!