Mit gondoltok Melanie Martinezről?
Figyelt kérdés
Csak kívàncsi vagyok... :) válaszoljatok minél többeeen!! :D2016. okt. 7. 14:01
1/15 anonim válasza:
Imádom azt a gyerekességet amit a dalaiba megtalálhatok, ugyanakkor mégis komoly. A hangja meg szerintem nagyon jó, mert olyan kislányos.
A Dollhouse a kedvencem:"D
14/F
2/15 A kérdező kommentje:
:D
2016. okt. 7. 15:54
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!! Jöjjenek még!! :D
2016. okt. 8. 21:33
5/15 anonim válasza:
Elsõ vagyok.
Tudom, hogy nem az a én szerepem, hogy kérdezzek, de azért érdekel, hogy neked melyik a kedvenced tõle?
6/15 A kérdező kommentje:
Mindegyik :D
2016. okt. 10. 14:47
8/15 tami1031 válasza:
Én imádom őt. Imádom az őrültségét, azt a komolyságot, amit a dalaiban hallok, a stílusát, egyéniségét és persze a hangját. Az összes számát hallgatom, nagyon szeretem! :D
9/15 Ylyria válasza:
Szeretem benne, hogy nem akar be állni a sorba és másoknak is azt mutatja, hogy így is lehet élni. Imádom, hogy az átlag mai zenéktől eltérően ahol love és a baby szavak ismetelgetése jelenti a teljes számot, a dalainak van üzenete is. Igazi egyéniség.
10/15 anonim válasza:
Az egyik kedvenc női énekesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!