Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Melanie Martinez...

Mit gondoltok Melanie Martinezről?

Figyelt kérdés
Csak kívàncsi vagyok... :) válaszoljatok minél többeeen!! :D

2016. okt. 7. 14:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Én egyszerűen imádom. A stílusát, és a nagyon feltűnő egyediségét. Nem olyan mint a többi, és hangja is nagyon jó. Szavakkal nem is tudom leírni mennyire imádom. Meg még a dalok stílusait, és a mondanivalójukat szeretem nagyon. Csak ennyi. 13L
2017. márc. 20. 16:12
 12/15 anonim válasza:
100%

Végre aki nem olyan mint a 'többi' énekes. A dalai hasznosak, sokatmondóak. Nem ír folyamatosan a szerelemről meg ilyenekről, amit én nagyon unalmasnak tartok. Hihetetlenül egyedi. A dalait egyszerűen imádom. Maga Melanie-t a nem mindennapi 'gyerekes' stílusáért.

Megtestesült istennő. :D <3

2017. jún. 16. 17:00
 13/15 anonim válasza:
A dalaiban részben saját gyerekkorát, illetve depresszióját meséli el, egy történet formájában. Nekem vagy 2 éve a kedvenc énekesem, a kedvencem pedig a Cake, illetve a Mrs. Potato Head. De nagyon szeretem a többit is, csak ezek jobban megfogtak.
2018. ápr. 6. 18:10
 14/15 anonim válasza:
Teljes mértékben egyet értek az előzőkkel, az egész Crybaby album egész története, minden egyes dal hangzásvilága, szövege és üzenete megérne legalább egy félórás kielemzést, szerintem fantasztikus, a felnőtt történetek, a traumák, az őrület amikről énekel, leöntve egy gyermek világának cukormázasságával, szerintem a valaha volt egyik legérdekesebb, legizgalmasabb és legfantasztikusabb előadó!! Azt se hagyjuk ki hogy nagyon jó hangja van, és látszik rajta hogy nem erőlteti a stílusát, esküszöm, ő az akiről simán elhinném hoy így született ahogy van, látszik rajta hogy élvezi ezt az életmódot, emellett pedig jó ember, elég sokat olvasok vele kapcsilatban és mindenhol azt látom hogy tiszteli a rajongóit, emberként bánik velük, és alapjába véve sem követi ezt a,, trendet" hogy a celebeknek kőkemények drogozniuk kell, stb. Személyes kedvencem a Tag, you're it, de szerintem túlzás nélkül mondhatom hogy a többi száma is, talán pár kivétellel, csak nagyon nehezen szorult le az első helyről.
2020. jan. 15. 00:00
 15/15 Helloitsmemagyarorszag válasza:
100%
A kilencesnek mondom: a love és baby szavakhoz még hozzátenném a fuck/fucking és shit szavakat
2020. aug. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!