Melanie Martinez, Halsey, Lana Del Rey és Marina and the Diamonds milyen műfajú zenét játszik?
A negy eloadot abszolut nem lehet egy kalap ala venni,de oke.
Attol,hogy a sok 13 eves basic tumblr lany egysegesen ezt a negy enekesnot isteniti,nem lesznek egy stilusuak. Pl Lana es Marina kozott nem tudom,milyen mufaji azonossagokat veltel felfedezni.
Nem vettem "egy kalap alá", egy szóval sem állítottam, hogy ugyanabban a műfajban alkotnak.
És a kérdés pedig nem ez volt, szóval légy szíves, ha nem tudod a választ, akkor ne írj semmit, mert nem vagyok kíváncsi az okoskodásodra és az utálkozásodra.
Miert fontos az,hogy milyen stilust jatszanak? Ma mar nagyon keves dologra lehet azt mondani,hogy na ez pop vagy rock.
Tobb mufaj jegyei keverednek,a pop mindegyiknel jellemzo,illetve Lananal indie pop/rock illetve grunge elemek is megfigyelhetoek.
Na,orulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!