Melanie Martinez zenéi tulajdonképpen miről szólnak?
Figyelt kérdés
Hallottam azt is, hogy a saját életét meséli velük, meg, hogy a bőgőmasina (crybaby) a főpontja az egésznek, és az ő élete mesélődik el, ez nem világos. Légyszi mondjatok el mindent amit erről érdemes tudni:D köszönöm:))2017. márc. 21. 19:23
1/4 anonim válasza:
En errol nem hallottam, lehet h igaz, de amit en gondolok, h lehet azt hinni, hogy ertelmetlensegekrol enekel, de szerintem minden dalanak megvan a maga kis uzenete :) De nekem mindegy, hogy mirol szol (oke ez azert tulzas :D), a lenyeg, h imadom oket :D
2/4 anonim válasza:
Úgy van ahogy gondolod! Azt meséli el pl:
Itt elolvashatod hogy érzelmes lány volt és hogy crybaby-nek csúfolták és majdnem megőrült....
3/4 anonim válasza:
Szia! A Crybaby albumnak van egy saját története.
Írd be youtubera, hogy Crybaby története magyarul, és lesz egy videó :)
4/4 anonim válasza:
Úgy lehetne a legjobban összefoglalni szerintem az ő dalait, hogy a felnőttek/tinik világának nagyon is valós és komoly problémáit helyezi a gyerekek világába, ezzel mutatva görbe tükröt. Egyfajta groteszk mesevilágot teremt, ahol borzasztó dolgok történnek, mégis gyermeki marad a hangzás és a szöveg. Persze, beleszövi a saját életét/élményeit/gondolatait is gondolom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!