Ki az aki szerint a Beatles egy rockzenekar?
Azzal meg továbbra is vitatkozom, hogy a Beatles nem volt minőségi zenekar.
Hogyha nem is a legmagasabb szinten űzték a művészetet, a populáris csapatok közül egyértelműen ők álltak hozzá a legközelebb (a Zeppelin mellett).
Nekem pl. ők voltak a belépőcsapat az art rock zenébe (a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band miatt).
Az előző egy báránybőrbe bújt farkas, hogy úgy mondjam. Már ha ez elég kifejező analógia.
Hiszen trollként engem állít be trollnak, magyarán kivetíti saját hibáját rám. Terel.
Ugyanis egyfelől már jeleztem, hogy nem vagyok konteós.
Semmiféle elméletet nem istenítek. Hanem több forrásból, több éves kutatással, erős valószínűségekről írok (95% felettiekről). Bár végiggondolom a kevésbé valószínű infókat, gondolatokat is, összevetem ezeket, és nézem az érem mindkét oldalát, hiszen így kerek a kép. De a reális konklúziók azok, melyekről nyilatkoztam és nyilatkozni szoktam.
Az viszont, hogy ellenben ti trollkodtok, a ti problémátok alapvetően. Bár hozzáteszem: a trollok zavarják itt a légkört, a gyakorikérdéseken. Például hogy érdemben segíthessünk mi normálisan a válaszadásainkkal.
Ezen gondolkodjatok el, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!