Szimfonikus Yesterday-feldolgozást keresek, ismeri valaki ezt a változatot?
Egy szimfonikus zenekaros Beatles-Yesterday feldolgozást keresnék, Youtube-on "Yesterday symphonic" (vagy valami ilyesmi) kereséssel találtam is egyet, ami nagyon hasonló a keresett változathoz.
https://www.youtube.com/watch?v=1b-LVGyw3Rs&index=2&list=PLE..
Viszont, hát a hangminősége nem túl jó. Meg a dob miatt nem is vagyok igazából meggyőződve róla, hogy ugyanaz az előadás lenne.. De még ez állt a legközelebb hozzá.
Amit keresek, az ugyanis egy úgymond töredék, 7-8 éve rádióból lett magnóra véve. Még a kicsit sistergős hang akár hozzá is tartozhatna a személyes emlék jellegéhez, de az eleje hiányzik, meg a vége is elég csúnyán lett megállítva.. A fenti videón kívül mást nem találtam, ami igazából közel állna hozzá, bár vannak másmilyen szimfonikus átdolgozások is.
Mindenesetre úgy gondolnám, hogy ha rádióban leadták, akkor csak kéne lennie valami stúdióminőségű felvételének is, nem csak ilyen kézikamerásnak. Valaki tud esetleg (gondolom, inkább a videó alapján) ötletet adni, hogyan találhatnám meg? A legjobb az lenne, ha konkrétan ismerné bárki is, de ehhez sok reményem nincs igazából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!