Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rap miért lett ekkora divat...

A rap miért lett ekkora divat a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

Ma már 10-ből 9 ezt hallgatja.

Szólhat egy rap a sz*xről, a fűről, az alkoholról, a cigiről, a marhák akkor is meghallgatják.

Én szinte csak metalt, rockot, folkot hallgatok, de 1 rapper van akit még én is hallgatok néha néha.

Anonim mct, neki még nincs olyan vészes hangja, a szövegei is jók, és hangszereket is használ néha.

De bezzeg őt kutya se hallgatja.

És nem használja agyon az autotunet!

2016. aug. 14. 01:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha nem kell hozzá nagy erőfeszítés akkor kapsz 3 hetet és dobj utána egy linket a zenedről. Ha jó elismerjük hogy nem kell nagy erőfeszítés ha viszont sz*r akkor meg el kell ismerned a repp jobb es igenis kemény munka
2016. aug. 26. 21:15
 32/41 A kérdező kommentje:

Vagyis nekem kinek nincs ebben a műfajban neve szerezzek 2 hét alatt 200 000 ezer megtekintőt.

És honnét veszed azt hogy 2 megtekintést szereznék?

És attól miért lenne jobb rap?

És miért lenne sz*r az ízlésem?

2016. aug. 26. 21:35
 33/41 anonim ***** válasza:
26os, amit írtam azt mr. bustára értettem.
2016. aug. 26. 22:57
 34/41 A kérdező kommentje:
Magyarország legjobb ènekesei is rock ènekesek.
2016. aug. 28. 00:51
 35/41 anonim ***** válasza:

33-as:

Akkor egyet értek.

2016. aug. 28. 00:52
 36/41 anonim ***** válasza:

Srácok álljunk meg pár szóra.

Először a kérdezőhöz szólok: gratulálok, sok eszed van. Gerjeszd a tüzed. Rockereknek és rappereknek össze kéne tartani, csak mondom.. ;)

Másodszor. Miszter Bukta, meg a többi ríltríles f4sz (úgy, mint ez a budapest szar, amit egyébként csak páwák és ribik hallgatnak) közel nem rapper. Tehetségtelen, semmitmondó szöveggel rendelkező analfabéták.

Hip-Hop és Rap műfaj nincs Magyarországon (kb. mint az összes többi.)

A legtöbb rappernek jó a hangja, valamelyik még énekel is rengeteget. (Pl: Eminem zenéinek nagy részében ő énekli a refrént, szerintem eléggé jól. :))

Ha a magyar habi netgengsztereket kivonjuk a Rap műfajából, akkor jó, hogyha 1 embert találsz a 10-ből, aki hallgat Rap-et (ami szerintem elég szomorú :c)

2016. szept. 6. 23:32
 37/41 anonim ***** válasza:
#36: Egyetértek!
2016. szept. 9. 17:33
 38/41 Nate Good válasza:
Hát a raphez igenis kell tehetség nem is kicsi. Egyszer hallgass meg egy NF-et, Hopsint, Rich Chiggat, Phora, Asap Rocky-t és még sorolhatnám a nagyon jó rappereket és egyből más lenne a véleményed ők olyan zenéket írnak amihez ihenis iszonyat jo ritmus érzéknek kell lennie, nagyon jó világról alkotott képnek, ők szívből rappelnek és mindegyiknek jó hangja van legfőképp Rich Chiganak azokhoz a szövegekhez amiket ők irnak nagyon sok tehetseg kell ilyen szövegeket nem nagyon hallasz rockerektol stb-tol azért mert magyarországon vannak a mr busta meg stb habi rapperek attól még a nem az összes rapper szar akik igazi értéket képviselnek nézz utánuk es ne 0 hozzáértéssel pofázz :)
2017. okt. 26. 21:01
 39/41 anonim ***** válasza:
Freddie Mercury is meleg szexuális zaklató volt, a repperek nagyrésze legalább nem ilyen beteg p*cs. Riddler is jobb reppeket ír mint a legtöbb rocker. Énekelni is tud. Hangszerek is vannak nála. Ő sem egy ittas drogos köcsög. Jobb is a hangja mint pl a guns-n roses-nak, nem macskanyervogás. Ő se csak a fűről meg a piáról meg a sz*x-röl énekel. El is ért valamit. Van is normális közönsége, nem úgy mint a rockereknek a 15-19 éves drogos gimnazisták/egyetemisták. Nem is csupa 12 év alatti kinderkommandó. Van még sok ilyen, írjam?
2017. okt. 30. 01:04
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy ezt a baromságot komolyan gondoltad vagy csak provokációból írtad.

2017. okt. 30. 05:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!