A rap miért lett ekkora divat a fiatalok körében?
Ma már 10-ből 9 ezt hallgatja.
Szólhat egy rap a sz*xről, a fűről, az alkoholról, a cigiről, a marhák akkor is meghallgatják.
Én szinte csak metalt, rockot, folkot hallgatok, de 1 rapper van akit még én is hallgatok néha néha.
Anonim mct, neki még nincs olyan vészes hangja, a szövegei is jók, és hangszereket is használ néha.
De bezzeg őt kutya se hallgatja.
És nem használja agyon az autotunet!
Vagyis nekem kinek nincs ebben a műfajban neve szerezzek 2 hét alatt 200 000 ezer megtekintőt.
És honnét veszed azt hogy 2 megtekintést szereznék?
És attól miért lenne jobb rap?
És miért lenne sz*r az ízlésem?
Srácok álljunk meg pár szóra.
Először a kérdezőhöz szólok: gratulálok, sok eszed van. Gerjeszd a tüzed. Rockereknek és rappereknek össze kéne tartani, csak mondom.. ;)
Másodszor. Miszter Bukta, meg a többi ríltríles f4sz (úgy, mint ez a budapest szar, amit egyébként csak páwák és ribik hallgatnak) közel nem rapper. Tehetségtelen, semmitmondó szöveggel rendelkező analfabéták.
Hip-Hop és Rap műfaj nincs Magyarországon (kb. mint az összes többi.)
A legtöbb rappernek jó a hangja, valamelyik még énekel is rengeteget. (Pl: Eminem zenéinek nagy részében ő énekli a refrént, szerintem eléggé jól. :))
Ha a magyar habi netgengsztereket kivonjuk a Rap műfajából, akkor jó, hogyha 1 embert találsz a 10-ből, aki hallgat Rap-et (ami szerintem elég szomorú :c)
Nem tudom eldönteni, hogy ezt a baromságot komolyan gondoltad vagy csak provokációból írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!