Szerintetek könnyebb elkezdeni zongorázni mint gitározni? És nem késő elkezdenem? {Többi lenn}♡
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és sokszor gondolkodtam azon hogy megtanulok játszani zongorán vagy esetleg gitáron.(tudom hogy nincs olyan hogy "megtanultam" és kèsz..de el szeretném kezdeni). Mondták már hogy ezt nem 14 évessen kellett volna elkezdeni és hogy ennek mennyire van jelentősége? Tényleg valamilyen szinten felestleges elkezdeni ebben a korban?2016. júl. 4. 19:14
11/11 Mojjo válasza:
@10: az teljesen természetes, hogy a barrék nem mennek pár hónap után. Majd belejösz, ne félj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!