Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért? (túl rövid a kérdésem,...

Miért? (túl rövid a kérdésem, de ha elkezdeném magyarázni akkor meg hosszú lenne)

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy az emberek az alapján pontoznak, hogy tetszik-e a válasz nekik, vagy sem, nem az alapján, hogy a kérdés szempontjából hasznos volt-e?

Ezért például egy véleménykifejtős kérdésnél szépen lehúzzák az embert, akkor is, hogyha igazából a kérdésre 100%-osan válaszolt, csak nem úgy, ahogy más ember látja a dolgokat.

2010. júl. 8. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert szerintük, ha nem úgy látják ahogy a másik válszolt akkor az már hülyeség! Nem fogadják el esetenként a másik véleményt! Amúgy szerintem is az kéne csak a kérdező pontozhasson!
2010. júl. 8. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert a tudatlan, buta embereket idegesíti, ha valaki másképp vélekedik, meg vannak győződve róla, hogy az ő álláspontjuk szent és sérthetetlen, ezért másét lepontozzák ahelyett, hogy belegondolnának, hogy talán abban is van igazság.

Szerintem csak a kérdezőnek kellene pontozni, értelemszerűen ő tudja a legjobban eldönteni, hogy hasznos-e számára a válasz vagy nem. De a legjobb lenne teljesen megszüntetni ezt a pontozást, ostobaság az egész úgy ahogy van.

2010. júl. 8. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
mi vaaan?xD
2010. júl. 8. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Most nézem, a moderátorok is erre buzdítanak: "azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal)." Ezek szerint le kell pontozni mindenkit, aki másképp gondolkodik, mint te. Nem is tudtam...
2010. júl. 8. 19:05
 5/10 A kérdező kommentje:
így tényleg sok értelme van, ha még a moderátorok is erre buzdítanak. Pedig úgy veszem észre, hogy nem csak én látom a valós szerepét a kis kezecskéknek.
2010. júl. 8. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
én azt bírom, amikor olyat is lepontoznak, aki tök normális választ írt -.-"
2010. júl. 8. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert idióták. Véleménynél egyébként sincs olyan, hogy hasznos válasz, csak álláspontod megfelelő igazolása. Tapasztalatom szerint aki legalább ír vagy fél oldalt, az valószínűleg 100%-os lesz. Persze van kivétel, amikor néhány idióta lepontozza.

Ha tudsz, írj a kérdezőnek privát emailt.

2010. júl. 10. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Tapasztalatom szerint aki legalább ír vagy fél oldalt, az valószínűleg 100%-os lesz.

Kivéve a vallás rovatban a bemásolgatósok.

2010. júl. 10. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mindig a témával kapcsolatosakat válaszolgatnak.
2011. márc. 28. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát sajna de ez nem valós,inkább tetszés szerint megy.
2011. márc. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!