Késő lenne elkezdenem 15 évesen zongorázni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a zenét imádok énekelni,és apukám gitárjával néhány akkordot le játszani csak úgy mint zongorán.Egyszerűen úgy érzem ki tudnám fejezni vele és mindig jobb kedvem lesz tőle.:) De különösebben nem tanultam zenét. Nem tudok hangszeren játszani sajnos:(
Pedig szeretnék,de anya szerint a gimi mellett nem tudnék tanulni.Szerintetek?Elkezdjem?
2015. márc. 9. 20:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem kezd el :) persze ha nem erzed tul soknak a suli mellett...
En is akarok zongorazni vagy dobolni :D tudom hogy nagyon kulonbozik a ketto de engem ezek vonzanak :D
2/5 anonim válasza:
Sokan tanulnak valamilyen hangszeren gimi mellett (anno én is). Szerintem, ha érdekel, mindenképpen próbáld ki, aztán ha úgy érzed mégsem neked való, vagy túl sok időt elemészt, abba tudod hagyni.
3/5 10inchhero válasza:
A zongora mondjuk pont necces, nem egy gitár, hogy a hátadra csapod és lesz, ami lesz, sem árban, sem méretben. De nem, nem késő, én 17 évesen kezdtem basszusgitározni, aztán 3 év után anyagi okok miatt abba kellett hagynom. Most elkezdtem gitározni 21 éves fejjel :D még kevés szabadidő mellett is lehet lassan, hobbi szinten fejlődni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem kezd el, én is gimis vagyok és zongorázok meg hegedülök. Nekem legalább is nem nehéz a suli mellett, mert szeretem mindkét hangszert.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a zongora a legegyszerűbb hangszer, ha zenesuliba nincs időd járni, akkor keress egyszerűbb kottákat, először 1 kezes aztán 2 (+ vannak külön kották 'zongoraiskola' címmel. én abból tanultam mikor tanultam. nagyon az alapoktól kezdi, ha túl egyszerű lapozz bele) Írták h nehezebb, mert drága és nagy. Ha zenesuliban tanulsz ott van, tehát nem kell magaddal vinned, otthonra pedig jó a szintetizátor. Ha meg már jól megy és komolyabban is gondolod akkor esetleg egy zongora. Bár a soraidból kiindulva, lehet hogy van is zongorátok otthon. Szóval sose késő:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!