Érdemes elkezdenem zongorázni tanulni, vagy már túl késő? 20/f
Egy ideje már fontolgatom, hogy elkezdjek e tanulni zongorázni, 5 évig tanultam fuvolázni 1 évig hegedülni, de már 20 éves vagyok. Szerintetek túl késő már elkezdeni?
Ha nem akkor hogyan kéne neki kezdenem?
Itthon van 1 zongora, 1 szintetizátor és 2 pianino, de az eddigi hangszereken zeneiskolában tanultam meg játszani.
Szerintetek?
(UI: A többi hangszeren már évek óta nem játszottam, kb. 3 éve felhagytam ezzel a zene témával, fuvolám már meg sincsen.)
Te jó ég, mennyi hangszered van otthon!
Szerintem próbáld meg, egy idő után úgy is rájössz, jól megy-e, vagy nem.
Én így vagyok a gitárral. 16 éves vagyok, és én is fontolgatom :)
És hol érdemes ilyen idősen elkezdeni? Vagy próbáljam meg magamtól megtanulni?
Zeneiskolában nem tudom lehet-e 18 év felett is járni... :D (meg talán kicsit gáz is lenne sok 12 éves között)
Az, hogy a 12 évesek gyakrabban fordulnak elő a zeneiskolában, ne zavarjon, legalább van kitől félniük :D
Viccet félretéve, szerintem nem baj, ha kisebbek vannak, az a lényeg, hogy zenét tanulj nem az, hogy haverkodj. Egyébként szerintem a különóra jobb lenne, mármint ahol a tanár csak veled foglalkozik.
Szia. Irigyellek, hogy ennyi hangszered van otthon. :)
Szerintem sose késő elkezdeni, sőt. Sokszor idősebben még jobb is, mert olyankor az ember kicsit komolyabban veszi és sokkal gyorsabban lehet haladni. Szerintem vágj bele és nem fogod megbánni.
Sok sikert!!!
Itten semmiben se számít a kor csak a pénz. A zeneiskola, zenetanár fizetős a koroddal nem foglalkoznak csak csengesd ki a lóvét.
Hogy megtanulsz e játszani rajta az meg tőled függ.
Köszi :) Majd megnézem , egyenlőre youtube-ról probáltam videok alapján tanulni, sajnos nincs olyan sok időm.
Nem mind az enyém, részben dédnagyszüleimé voltak, illetve nagyszüleiméké, szintetizátor pedig a testvéremé, de ő már elköltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!