Szerintetek rossz hatással lesz egy 13 éves fiúra ha kurt cobian a példaképe? Pl: elkezd drogozni stb..
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 06:33
51/52 anonim válasza:
Miért lenne rossz hatással rá? Uristen! Miért baj ha szereti a Nirvanat,Kurt Cobain-t? Cigizni kezdett? És azt mondta, hogy azért mert a nirvana szerint menő lenne? 13 éves könyörgöm, nem mondom,hogy ez helyes volt de még fiatal. Kicsit jobban szereti a bandát mint a normál emberek de ez van. Nem fog drogozni, se semmi más durva dolgot csinálni mert valószínű kinövi. Én is imádom Nirvanat ás az énekesét is és nekem is tele van a szobám poszterekkel és képekkel de nem drogozok. Cigizek tény és való de engem ez megnyugtat. Ő pedig csak kipróbálta.Ennyi és semmi több. Ha pedig majd esetleg megtiltod neki, hogy hallgassa a Nirvanat na akkor fog igazán lázadni. Szerintem inkább hagyd, kinövi és megváltozik. Vagy nem és ilyen lesz de akkor sem lesz semmi baj.
52/52 anonim válasza:
Egyébként ha szabad kérdeznem, azóta mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!