Szerintetek rossz hatással lesz egy 13 éves fiúra ha kurt cobian a példaképe? Pl: elkezd drogozni stb..
Te jó ég mennyi nyomorult van itt. :D Attól még hogy a példaképe, miért akarna öngyilkos lenni? Szereti a zenéjét, ennyi. Nem vagyok nagy Nirvana fan, de azért a zenéjükre azt mondani hogy: "elmebeteges"... Pff... :D A fiacskádat meg világosítsd fel, hogy Kurt nem öngyilkos lett, hanem MEGÖLTÉK. Ajánlom a Soaked in Bleach című filmet, ami erről szól.
UI: Már megírtam a kommentet épp küldtem is volna el, de most látom, hogy írtad hogy azt mondta a cigire a fiad, hogy "a Nirvana szerint menő". Ezek alapján már kétlem, hogy egyáltalán a zene is tetszene neki, csak bejön neki a rocksztár imidzs. Ebben az esetben viszont jól verd, mert mégis mi a f*** az hogy a cigi menő???
A 34. válaszolónak nem az erőssége a szövegértés.
"de mit tehetnék ez ellen már nem hallgat rám tele van nirvana,kurt cobain poszterekkel a szobája, öngyis,drogos idézeteket olvass stb......"
Magyarul Kurt-ös poszterekkel van tele a szobája. Ha ekkora nyomi a srác, hogy megöli magát, hogy "menő" legyen, akkor csak gratulálni tudok. :D Az anyuka meg nem túl érett gondolkodással rendelkezik, ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!