Szerintetek rossz hatással lesz egy 13 éves fiúra ha kurt
cobian a példaképe? Pl: elkezd drogozni stb..
11/52 A kérdező kommentje:
szóval már nem tudok ez ellen semmit sem tenni ?
Miért ne tudnál? él még? akkor tudsz..
2016. ápr. 6. 16:26
13/52 A kérdező kommentje:
de konkrétan már nem is beszél velem
esetlegesen egy anya is lehetséges opció
pszichologus, gyámosok, van egy pár lehetőség
2016. ápr. 6. 16:39
Egyébként a mai világban elég nagy divat ez a minden hétvégén való berúgás meg drogozás nem kell ahhoz Kurt Cobain meg semmiféle zene. Főleg ilyen korban a legtöbben mindig azt csinálják ami éppen a "divat" (hála istennek engem sose érdekelt mi éppen a "menő" megvolt/van mindenről a saját véleményem). Szóval szerintem teljesen azért nem kell elkeseredni, remélhetőleg majd kinövi. De azért figyelj oda rá. "Agresszívan" tiltani meg se próbáld, mert csak sokkal rosszabb lesz a helyzet, azt fogja látni hogy már te is ellene fordultál így még jobban belemegy ebbe a "depresszió" gondolkodásba. Amúgy már drogozott vagy valami hasonló vagy csak példaként írtad?
2016. ápr. 6. 17:08
Szerintem csak a zenejet szereti. Kurt Cobain zeneje jo! Jozsef Attila is ongyilkos lett, megsem utaljuk ezert, es mibe fogadunk, hogy Petofi nem ivott, amikor verseket irt?
En is szeretem olyan ember zenejet, akire sosem akarnek hasonlitani. Pl Ozzy Osbourne-nak feketere festett korme van ferfi letere, a zenejet imadom de a kullemet nem. A Twisted Sisterbes a KISS is hasonlo kategoria.
Amugy szerintem is kinovi.
2016. ápr. 6. 21:23
és aki jozsef atilát szereti telerakja drogos és öngyilkos idézetekkel a szobáját?
2016. ápr. 6. 21:56
Mond meg neki, hogy önmaga legyen, kurt sem más életét élte. Kurt egy müvész volt, aki rengeteg jo dolgot teremtett. Élvezte az életet, habzsolta az élvezeteket, majd 27 évesen kiégett, így széttlőtte a fejét.
Egyszóval kurt nem egy nyomi öngyi srác volt oks? Ha ez a 13 éves fiú ugy megrengeti a világot mint kurt és a nirvana, vagy jim, vagy janis vagy hendrix és ö is széttélvezi az agyát 27 éves korára, akkor emeljen pisztolyt ha már nincs hová tovább. De ne csak azt ragadja ki kurt életéböl h széttlötte a fejét. Ez tiszteletlenség kurtal szemben. Ezt légyszíves mond el neki. Üdv
2016. ápr. 7. 00:38
Fiatalabb koromban akartam alkotni valami maradandót, valami nagyon ütőset. Zenét tanultam, de abban nem igazán tudtam kifejezni magam. Festeni nem tudtam, de mégis ugy gondoltam, az lehet az ,amivel évszázadokon keresztül maradandó dolgot alkothattam volna. Így jött az ötlet. Verőfényes nyári nap, egy szép zöld réten, hófehér vászon elé letérdelni, majd meghúzni a ravaszt. vajon kiállitották volna valahol a képem?? No persze nem volt bennem öngyilkossági hajlam, csak alkotni szerettem volna. Ki tudja, talán kurt is igy gondolkodott.
2016. ápr. 7. 00:50
2016. ápr. 7. 06:21
Kapcsolódó kérdések: