Szerintetek rossz hatással lesz egy 13 éves fiúra ha kurt cobian a példaképe? Pl: elkezd drogozni stb..
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 06:33
21/52 anonim válasza:
Higgadjatok már le, egy 13 éves gyerekről van szó könyörgöm! Semmit ne csinálj kérdező, a világ leg természetesebb dolga, hogy kicsit "lázad" a gyerek, de mégcsak nem is csinált semmit jóformán. Ha Robin Hoodért rajongana paráznál, hogy egy hidegvérű önjelölt igazságosztó lesz belőle?
22/52 anonim válasza:
76%-os, mi az, hogy a mai napig halnak meg emberek miatta? Elég torz képed van a valóságról, ha Kurt-ot démonizálod. Nála ezerszer rosszabb emberek vannak\voltak. Különben is, az ember azt csinál az életével, amit akar.
23/52 anonim válasza:
És ha roszabb emberek is voltak akkor nem lesz rossz vagy mi?
24/52 anonim válasza:
Miért is nevezed tornak hogy rosznak nevezzük ha valaki szét narkozza az agyát kinyirja magát és rengetek ember miatta is szétdrogozza magát és megölni magát, aztán azokkal sok más midnenkinek is ártanak..
25/52 anonim válasza:
Szerinted ez úgy történik, hogy valaki megismeri a nirvanát, utánaolvas Kurt-nak, azt gondol egyet, hogy "ez tők király!" és másnap már hulla? Az ilyen emberek Kurt Kobaintól függetlenül se lennének hosszú életűek. Amúgy a fickó azért főleg a zenéjéről híres, ha neked az a fontosabb, hogy " narkózitt hűha" akkor hajrá. Nem egy nem kettő nagy tehetség jutott hasonló sorsra, mint ő. Hogy miért függ össze a művészet a tudatmódosítással, depresszióval stb, az bonyolult téma, de tény, hogy a nagyon gyakran csinálnak ilyesmit. Deal with It.
26/52 anonim válasza:
arról van szó hogy a kérdező kölyke hallgatja azt a szart és most meg drogozni és kinyirni magát akarja mint sokan mások, mert megnyomorodnak a fas**zságaitól...
27/52 A kérdező kommentje:
Valamint mar többször is rajta kaptam azon hogy cigizet és megkérdeztem hogy miért tette ezt és azt mondta hogy a nirvana szerint menő..........
2016. ápr. 7. 13:12
28/52 anonim válasza:
tessék, aztán legközelebb majd megkérdezheti hogy jajj miért lövöd magad? aztán mert a nirvana szerint menőő... aztán ha kiloccsantotta az agyát már nem tudja lemondani hogy a nirvana szerint menő...
29/52 A kérdező kommentje:
nem tudom mint tegyek nagyon tanácstalan vagyok..........
2016. ápr. 7. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!