Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jók a Cort gitárok?

Szerintetek jók a Cort gitárok?

Figyelt kérdés

Elektroakusztikus gitárt szeretnék venni, és eléggé tanácstalan vagyok. A Cort AD880CE-t néztem ki, de nem tudom, hogy megérné-e az árát, vagy még gyűjtsek inkább és vegyek Fender CD60-t? Esetleg a Cort árkategóriájában tudtok jó gitárt?

Nem vagyok kezdő gitáros (nyolc éve játszom klasszikus gitáron), de mint eddig, továbbra is hobbi szinten szeretnék, vagy maximum barátokkal bandában játszani a garázsban.

A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm :)

2016. febr. 20. 21:50
 1/3 kojee ***** válasza:

Hella

Nem hiszem, hogy a 2 kiszemelt típus között túl nagy különbség lenne. Azt vedd meg amelyik neked kényelmesebb, szerintem.

2016. febr. 21. 09:47
 2/3 Mojjo ***** válasza:
Konkrétan a Cort AD880 meg Fender CD60 között nagyjából nulla különbség van az árat meg a nevet leszámítva. Mondjuk hozzátenném, akusztikus gitárban a Fender nem név. Mindenesetre mindkettő kiszemelt gitár full rétegelt, de azok közül a jobbak közé tartoznak. A Cort amúgy ebben az árkategóriában verhetetlen ár/érték arányra.
2016. febr. 21. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor inkább a Cort legyen?

Esetleg valaki tudna tapasztalatokat írni?

2016. febr. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!