Hogy van ez: ttp://www.hangszerdiszkont.hu/-gitarok/szologitarok/cort-g11 0-bk. Html kell venni hozzá valamit, erősítő hangfal vagy bedugom és szól?
Figyelt kérdés
akusztikuson picit tudok játszani, de ehhez mi kell? Ez elektromos gondolom konnektorba kell dugni vagy aksija van hogy vannak ezek?
2013. szept. 29. 15:36
1/8 anonim válasza:
Jesszus f#szom...
Hát ha meghalni akarsz dughatod 220-ba is...
Erősítő kell hozzá és hangfal igen, és nem hifi cucc, hanem gitárerősítő.
Lehet venni kicsi kombókat (erősítő meg a hangfal egy dobozba építve) 15 ezer forinttól a csillagos égig, azokkal már lehet otthon gyakorolni.
2/8 A kérdező kommentje:
És hangfal meg erősítő nélkül is működik?
2013. szept. 29. 16:08
3/8 anonim válasza:
Pöngetni lehet rajta, csak olyan hangja van, mint az egércincogás...
4/8 A kérdező kommentje:
Oksi köszönöm! :)
2013. szept. 29. 16:13
5/8 anonim válasza:
aztak**va :D :D
raljál bele elemet,az a legjobb,de csak duracellt :D :D hülyegyerek! mielőtt gitározni akarsz,legalább egy kicsit olvass utána. a googleba kb. 10mp. beírni azt hogy elektromos gitár és ott olvasgass már egy kicsit!!
6/8 anonim válasza:
Az én gitárom mondjuk pont elemmel működik csak...
Pont 2 db 9 voltos Duracellel... :D
7/8 anonim válasza:
De a Cort G110 nem aktív hangszedős.
8/8 anonim válasza:
na ugye? :D én mondtam hogy a duracell a tuti!! az sokáig tart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!