Geryon gitárokkal van valakinek tapasztalata? Jó gitárok?
Nézegettem gitárokat, de nem nagyon hallottam még erről a márkáról, viszont jónak tűnik.
4-5 ezerrel drágábban viszont van egy Cort is, ami elég ismert név, ezért nem tudom melyiket vegyem meg :)
Geryon :
Cort:
Miből állapítottad meg, hogy jónak tűnik?
Egy darab 330x480 pixeles képből és egy 6 soros leírásból, amiből három sor olyan információt tartalmaz, ami a képen is látható és semmi konkrétumot nem ír?
Az összes, amit tudni lehet róla, hogy a test hárs, a nyak juhar és ragassztott, oszt jónapot.
Amúgy totál noname márka.
Igen, én is hiányolom a leírást, abból gondoltam csak, hogy jobb lehet, mert azért mégsem tartozik a legolcsóbbak közé, játszottam már 18.000 Ft-os "alap" gitáron, na pont ezért akarok kicsit drágábbat venni.
Előző gitárom Eko volt 44.000 ft, és nagyon jól szólt, pedig az sem egy nagy márka ( ha jól tudom, nem vagyok annyira jártas benne :) )
Hát úgy látom tényleg elég noname szegény, bár lehet, hogy attól jó :).
Soundstation-ökről esetleg tudtok jót vagy rosszat mondani ? :)
Ez van még olyan árkategóriában, de SS-öm sem volt még :(
Árban ez a legalja kategória. Szóval minőségre elég kétséges.
Az Eko egy meglehetősen nagy múltú olasz gitárgyárt, 1959 óta készít hangszereket, nem nevezném noname-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!