Szerintetek jó lenne ez a gitár?
Figyelt kérdés
Mindenképp LP gitárt szeretnék kb, ebben az árkategóriában. Még nem voltam boltba, hogy kipróbáljam, de érdekelne a ti véleményetek mielőtt kipróbálom. Stratocasterek, még talán szóba jöhetnek, de az LP-t jobban szeretem
2016. febr. 19. 20:06
31/35 A kérdező kommentje:
Na, hát végül is ki fogom cserélni egy Vintagere. A cserére egyébként, azért volt szükség, mert se a Cort, se a Vintage nem volt kapható a hangszerüzletben, de már berendelték. Ezek az erősítők: [link]
nem baj, ha halkak, de szépen szólnak?
2016. febr. 24. 17:58
32/35 Mojjo válasza:
A Vintageban mindenképp a V100-ast evdd, ha azt veszed. Hatalmas különbség van V99 és V100 között.... Mondjuk, ha csak a V99 jöhet szóba, akkor a Spidernél az is jobb...
33/35 A kérdező kommentje:
V100-ra nincs keret, és nem is hiszem, hogy lesz, szóval marad a 99! Köszi a segítséget!
2016. febr. 24. 19:25
34/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem arra, hogy itthon elszórakoztassam magam nem is kellene nagyon többet kiadnom. Aztán, ha majd pár év múlva szeretnék valami komolyabbat, akkor úgy is százezrekért vennék, addig jó lesz ez. Szerintem...
2016. febr. 24. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!