Szerintetek jó lenne ez a gitár?
Figyelt kérdés
Mindenképp LP gitárt szeretnék kb, ebben az árkategóriában. Még nem voltam boltba, hogy kipróbáljam, de érdekelne a ti véleményetek mielőtt kipróbálom. Stratocasterek, még talán szóba jöhetnek, de az LP-t jobban szeretem
2016. febr. 19. 20:06
21/35 anonim válasza:
Csak gyorsan átfutottam az eddigi hozzászólásokat, elég jól lefedték a témát, annyit tennék hozzá, hogy a Vintage LP az árához képest tényleg kifejezetten jó. Azért mindenképpen próbálj ki Stratot is,meg LP-t is, mert játékérzetre/kényelmi szempontból is egész más világ a kettő, nem csak hangra és kinézetre, és ez szerintem kifejezetten fontos a választásnál, nekem pont emiatt nem jönnek be annyira az LP-k, hiába szeretem a hangjukat.
22/35 A kérdező kommentje:
2016. febr. 20. 16:49
23/35 Mojjo válasza:
Az az Ibanez az első linken bár Stratocaster alakú, sok köze hangzásban nem lesz az igazi Stratokhoz.
A Telecaster jó ötlet :)
24/35 A kérdező kommentje:
2016. febr. 20. 17:52
25/35 Mojjo válasza:
Tele és LP. Nem igazán tudnék dönteni, de nem is kell. Teljesen más a kettő, nem összehasonlíthatóak :)
26/35 A kérdező kommentje:
Na végül ma elmentem vásárolni. Hát nem volt könnyű dolgom! Az Lp mellett döntöttem, bár az Sg, és a Tele is nagyon megfogott! A gondom, csak annyi, hogy elég gagyi az itthoni erősítőm... (Még rokontól kaptam az ő régijét) De hát majd egyszer, arra is összegyűlik a pénz! :D
2016. febr. 22. 17:36
27/35 Mojjo válasza:
Gratu a gitárhoz! Melyik LP lett végül?
28/35 A kérdező kommentje:
Hát vettem egy Spidert, ezt: [link]
De már beszéltem velük, hogy kicserélném, mondták, hogy semmi akadálya. Most kéne még igazán a segítséged Cort cr 100 vagy Vintage v99 legyen? Köszi a segítséget!
2016. febr. 24. 17:29
29/35 A kérdező kommentje:
És jövő hónapban nézni fogok valami erősítőt, mert ez a mostani (egyik ismerősöm régijét kaptam meg), hát borzasztó!
2016. febr. 24. 17:29
30/35 A kérdező kommentje:
Nekm azt mondták a Vintageben jobbak a hangszedők, viszont a Cort jobb anyagból készült. Te mit mondasz?
2016. febr. 24. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!