Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Baj az, ha a valakinek tetszik...

Baj az, ha a valakinek tetszik a saját zenéje?

Figyelt kérdés

Vagy az már nagyzásnak hat? Egoizmusnak?

Vagy Ti hogy gondoljátok?

Honnét tudja, ismerheti fel azt a határt az ember, amikor már sikerül az átlagnál jobbat alkotnia?

2015. dec. 27. 18:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Arra gondoltál hogy manapság már minden nyálas számhoz amit a mai mainstream zenészek kitalálnak (vagy akkor úgyis mondhatnám hogy megírják igazi zenészek míg ők csak előadják) maximum vagy az esetek 99% százalékában 4 akkordból álló dal kíséretet tudnak csak kitalálni ami szinte ugyanaz mint sok 100 millió dalnak az akkordmenetei? "

TÖKÉLETESEN, maradéktalanul erre gondoltam!!!

:D

2015. dec. 29. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Van saját zenéd? Szívesen meghallgatnám!
2017. febr. 15. 11:14
 13/14 A kérdező kommentje:

Régiek vannak.

De már évek óta abbahagytam azt a tényleges, intenzív komponálást, amit anno csináltam.

A többség sajnos elveszett, ezért is hagytam abba keserűségből.

Most már egyébként sincs tétje a dolognak... Szívesen feltöltök 1-2 számot. Előveszek 1-2 régi HDD-t, PenDrive-ot, megnézem, hogy mit találok rajtuk.

Privátban küldjem, vagy itt osszam meg a feltöltést?

2017. febr. 16. 19:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Jaaaa! Hoppá! Eszembe se jutott, hogy az előző - gitározó - válaszolót kérdezted!

Bocsesz.

Őt kérdezted, vagy engem?

2017. febr. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!