Tetszik nektek a linkelt saját zongorára, vonósokra és klarinétre íródott komolyzenei szerzeményem?
Ezt tényleg te komponáltad?
(hobbi/tanuló)klarinétosként mondom, hogy nagyon tetszik! :D Van benne egy kis, hát... nem pont klezmeres, de számomra hasonló beütés (olyasmi, mint a Hegedűs a háztetőn-ben)
A vonós részek, fú... :)
Szóval grat!
Amúgy vannak még darabjaid? És ez neked hobbi, vagy szakmabeli vagy/tervezel lenni?
Szia!
1. válaszoló vagyok :)
Most láttam csak, hogy raktál még ki darabokat - úgy jutott eszembe, hogy visszanézzek a kérdésedre, hogy múltkor beléptem MuseScore-ra (ami igazából már jó régóta rajta volt a gépemen, de csak most nyert értelmet, hogy a buszon "ihletet" kaptam :) ) - és azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem elég jó vagy :)
Mondjuk sajnos az utolsót nem tudtam meghallgatni (pont amit írtad, hogy az egyik kedvenced :/), de az első zongorás-vonós amit linkeltél pl. nagyon tetszik :) És a Short Swing elég profi :'D
Példát vehetek azért szerintem rólad, mert elég jó a ritmus használatod (nekem mindig is ezzel voltak/vannak problémáim, hogy nem mindig tudok leblattolni egy bonyolultabb ritmusú darabot, csak miután meghallgattam párszor és ráérzek)
Egyébként annyira fura, hogy "újkori" zeneszerzőként is számozod a darabjaid :D (A "buszos szám", amin most jelenleg dolgozom még nincs kész, éppen "érlelő" stádiumban van, de azért a címét már felírtam (pedig tudom, hogy a végén sokkal meghatóbb lenne :'( :))és direkt néztem, hogy de furcsa, hogy nem számozásos :D
Ha kerül valami új a repertoárba, szívesen meghallgatnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!