Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha rapper akarok lenni ennyi...

Frank1997ize kérdése:

Ha rapper akarok lenni ennyi elég lesz ahhoz? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már lassan 8 éve hogy ismerem és hallgatom a Hip Hop műfajt.3 éve írok szöveget,és zenét,és 2 éve freestylozgatok.Én még ezen a gettós Amerikai East Coast Underground Hip Hop-on nőttem fel és még mindig ebbe mozgok szinte én ebből nem tudok kiszakadni,még csak nem rég kezdtem rákattanni itthon a Killakikitt-re meg az NKS-ra,amúgy őket tartom itthon a legrílebbeknek(az ilyen mrbusta meg a többi rtm-es,meg garage-os f.a.s.z.fejt leköpném).Nagyon sok alműfajban készítgetek zenét,leginkább Grime,Hardcore Hip Hop,Horrorcore,Gangsta Rap,Rap-Rock,Rap-Metal, szoktam készíteni,meg beleszoktam keverni néha olyan műfajokat néha mint pl,Hardcore,Hardstyle,Dubstep,Drum and Bass,Electro House,stb.Szövegben leginkább a horror témáknál vagyok,de igyekszem másban is jó lenni,úgy érzem leginkább hogy 3 év alatt én ebbe találtam meg magamat.A sorokat meg a rímeket úgy igyekszem megírni hogy egy hajszál válassza el.Amúgy a legtöbb szövegemet szinte 90%-ban angolul írom,és igyekszem teletenni szlengekkel.Még csak mostanában kezdtem el magyar szöveget írni aminél nem nagyon törődök a szlenggel inkább a rímmel.

Itt egy példa angolból:(Nem tudom ki fogja érteni :D)

1.My rap ain't shit dis fact and cool,

2.Nigguz gon' go da jail cuz they act a fool,

3.I eat fake rappers at breakfast at noon,

4.But I ain't psycho cannibal nigga and goon,

és itt egy példa magyarból:(Ez egy kicsivel lágyabb)

1.Olyan nőkről lenne a legjobb álmodozni,

2.akikbe nem tudnék semmi pénzért kárt okozni,

3.Az ilyenekért tucatjával mennek már toborozni,

4.Ilyen nagy flasheket dob egy életen át porozni.

és itt egy olyan középtájt példa:

1.Odaállok eléd és a zsarukat hívod,

2.Kapsz két pofont ököllel és már a f.a.s.z.t. szívod,

3.Ha tényleg akkora nagy gengszter lennél,

4.nem testőrökkel hanem fegyverrel mennél,

és itt egy durva példa:

1.Hogy szenvedjél b.a.s.z.d. ki én azt látni akarom,

2.Ne is nézz rám többet vagy a szemedet kikaparom,

3.Látom nem tanultál ebből rád küldöm az Ádámot,

4.Ha nem kussolsz el lenyeletek veled egy gránátot,

Szerintetek kéne még gyúrnom vagy elég lesz ez?Az ismerőseimnek tetszik ez a fajta rappelés még mondják is milyen beteg vagyok :D

2015. szept. 28. 00:32
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
74%
kedves kérdező! hihetetlen primitív ember vagy. remélem, semmire se viszed a zenei életben.
2015. szept. 29. 21:12
 12/48 A kérdező kommentje:
Kívánd csak még annál inkább fogom,De hogy te nem vágod a Horrorcore lényegét az biztos
2015. szept. 29. 21:19
 13/48 anonim ***** válasza:
96%
Lehet,hogy mi nem vágjuk a lényegét,de te sem az is biztos. Amúgy mivel nem vagy feka csak annyit mondok menj ki igazi fekáük közé,mondd ki egyszer a nigga szót,és rögtön elvágják a nyakad.Nem gigga-zhat bárki,Fehér repperek közül is egyedül Eminem,mert ő kivivta magának a tiszteletet...
2015. szept. 29. 21:28
 14/48 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy mi nem vágjuk a lényegét,de te sem az is biztos. Amúgy mivel nem vagy feka csak annyit mondok menj ki igazi fekák közé,mondd ki egyszer a nigga szót,és rögtön elvágják a nyakad.Nem gigga-zhat bárki,Fehér repperek közül is egyedül Eminem,mert ő kivivta magának a tiszteletet...
2015. szept. 29. 21:29
 15/48 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező nem csak rendkívül intelligens, de végtelenül kemény is.

Privát üzenetben érkezett a következő gyöngyszem:

"Na várom a szövegedet! Vagy írjak én?

Ha itt lennél előttem sírva mennél haza,

Oltások sokasága te kamu nem vagy laza,

Ez nem nyál tenger szerinted busta az f#sza?

Míg én a rímeket metszem addig a te torkodat egy kasza.

Majd ha ilyen hasonlót írsz,ilyen rímeket találsz,majd akkor pofázhatsz,vagy sőt akár ki is hívhatzjuk egymást egy rap csatára,fellépünk egy budapesti klubban azt bezabálhatlak ott is ha akarod."

2015. szept. 29. 21:36
 16/48 A kérdező kommentje:

Na ha már eminem,akkor French Montana mit mondott ezen a csatán?

https://www.youtube.com/watch?v=4KTcnIHX0tg

2015. szept. 29. 21:43
 17/48 A kérdező kommentje:
fel tudnék még sorolni néhányat akik mondják és fehérek,de videókat is tudok küldeni ahol azt mondják fekete rapperek,hogy hadd használják a nigga szót.
2015. szept. 29. 21:45
 18/48 A kérdező kommentje:

Vagy itt van a horrocore wikipédia olvasd át milyen témákból áll.(A magyar változatát én írtam,úgy fordítottam angolról magyarra)

[link]

2015. szept. 29. 21:57
 19/48 A kérdező kommentje:
És itt van AZA hot 16 challenge.Szóval Ő neki már nem mernétek beszólni mi?Ha a Killakikitt ilyen szövegekkel érvényesült akkor én miért ne?Még Freestyleba is tudnék ilyet nyomni simán,A Killakikitt még jobbat is.Ez a műfaj ez a Horrorcore meg a Hardcore Hip Hop szabad.Akik nem ebbe mozognak azt nem tudhatják.Ja azt még a kérdésből lehagytam véletlen hogy aki nem ismeri a Hip Hopot főleg ezt a két alműfajt az ne is írjon.Összeszedtem a gondolataimat rímekbe szedtem,olyan 10 percen belül,és írtam 4 sort mindegyik példára,tudnám tovább is.
2015. szept. 29. 23:55
 20/48 anonim ***** válasza:
Ez a csávó rendesen ijesztő.
2015. szept. 30. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!