Ha rapper akarok lenni ennyi elég lesz ahhoz? (Többi lent)
Már lassan 8 éve hogy ismerem és hallgatom a Hip Hop műfajt.3 éve írok szöveget,és zenét,és 2 éve freestylozgatok.Én még ezen a gettós Amerikai East Coast Underground Hip Hop-on nőttem fel és még mindig ebbe mozgok szinte én ebből nem tudok kiszakadni,még csak nem rég kezdtem rákattanni itthon a Killakikitt-re meg az NKS-ra,amúgy őket tartom itthon a legrílebbeknek(az ilyen mrbusta meg a többi rtm-es,meg garage-os f.a.s.z.fejt leköpném).Nagyon sok alműfajban készítgetek zenét,leginkább Grime,Hardcore Hip Hop,Horrorcore,Gangsta Rap,Rap-Rock,Rap-Metal, szoktam készíteni,meg beleszoktam keverni néha olyan műfajokat néha mint pl,Hardcore,Hardstyle,Dubstep,Drum and Bass,Electro House,stb.Szövegben leginkább a horror témáknál vagyok,de igyekszem másban is jó lenni,úgy érzem leginkább hogy 3 év alatt én ebbe találtam meg magamat.A sorokat meg a rímeket úgy igyekszem megírni hogy egy hajszál válassza el.Amúgy a legtöbb szövegemet szinte 90%-ban angolul írom,és igyekszem teletenni szlengekkel.Még csak mostanában kezdtem el magyar szöveget írni aminél nem nagyon törődök a szlenggel inkább a rímmel.
Itt egy példa angolból:(Nem tudom ki fogja érteni :D)
1.My rap ain't shit dis fact and cool,
2.Nigguz gon' go da jail cuz they act a fool,
3.I eat fake rappers at breakfast at noon,
4.But I ain't psycho cannibal nigga and goon,
és itt egy példa magyarból:(Ez egy kicsivel lágyabb)
1.Olyan nőkről lenne a legjobb álmodozni,
2.akikbe nem tudnék semmi pénzért kárt okozni,
3.Az ilyenekért tucatjával mennek már toborozni,
4.Ilyen nagy flasheket dob egy életen át porozni.
és itt egy olyan középtájt példa:
1.Odaállok eléd és a zsarukat hívod,
2.Kapsz két pofont ököllel és már a f.a.s.z.t. szívod,
3.Ha tényleg akkora nagy gengszter lennél,
4.nem testőrökkel hanem fegyverrel mennél,
és itt egy durva példa:
1.Hogy szenvedjél b.a.s.z.d. ki én azt látni akarom,
2.Ne is nézz rám többet vagy a szemedet kikaparom,
3.Látom nem tanultál ebből rád küldöm az Ádámot,
4.Ha nem kussolsz el lenyeletek veled egy gránátot,
Szerintetek kéne még gyúrnom vagy elég lesz ez?Az ismerőseimnek tetszik ez a fajta rappelés még mondják is milyen beteg vagyok :D
a magyar: átlag fosli szövegek.
az angol: gondolom, nem vagy feka, így már abba is hagyhatod a n*ggerezést. másrészt a szöveg itt is elég gagyi. arról nem is beszélve, hogy a breakfast-öt (reggeli) nem délben (noon) eszik.
Hát te k.u.r.v.a. hülye vagy hallod XDDD
Ha nem tudnád a nigga szót bárki használhatja csak utána kéne nézned,és a nigga nem egyenlő a n.i.g.g.e.r.r.e.l.,én nem azt mondtam hogy a reggelit délbe eszem te fogyatékos XDDD ajjj mennyi hülye van,hanem azt hogy reggel és délbe,csak te ugye gondolom hogy rtm-es vagy aztán te úgy se érted mert már ellepte az agyadat megeszed g.e.c.i.m.e.t.,meg a rímtelen sok s.z.a.r.,főleg hogy ez a műfaj a rímre megy leginkább.Idézek Tibbahtól"Te a különleges fékességed miatt nem értheted,"
Kíváncsi vagyok hogy te milyet írnál nekem,és ha megbeszélnénk egy napot hogy fellépjünk és rap csatáznánk melyikőnkre szavaznának legtöbben.
Azért megnézném hogy te milyet löknél,vagy milyen szövegeket hallgatsz,
Jaj bébi úgy hiányzol máááán ééén nekem, vagy mi a f.a.s.z.o.m.a.t.?Ilyen children of distance mr busta ak26 mr missh raul horváth tamás hát b.a.s.z.d. meg azért biztos bezabálnák az olyan rapperek mint a Scarcity BP-sek a Kriminal-osok a meg a Bloose-osok meg a Vicc Beatz-esek.Csak úgy elárulom nektek hogy aki ilyet tud írni az bármit,csak nektek ez a netgengszter már elvette az eszeteket.
Egy igazi kis primitív takony vagy.
Remélhetőleg majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!