Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha rapper akarok lenni ennyi...

Frank1997ize kérdése:

Ha rapper akarok lenni ennyi elég lesz ahhoz? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már lassan 8 éve hogy ismerem és hallgatom a Hip Hop műfajt.3 éve írok szöveget,és zenét,és 2 éve freestylozgatok.Én még ezen a gettós Amerikai East Coast Underground Hip Hop-on nőttem fel és még mindig ebbe mozgok szinte én ebből nem tudok kiszakadni,még csak nem rég kezdtem rákattanni itthon a Killakikitt-re meg az NKS-ra,amúgy őket tartom itthon a legrílebbeknek(az ilyen mrbusta meg a többi rtm-es,meg garage-os f.a.s.z.fejt leköpném).Nagyon sok alműfajban készítgetek zenét,leginkább Grime,Hardcore Hip Hop,Horrorcore,Gangsta Rap,Rap-Rock,Rap-Metal, szoktam készíteni,meg beleszoktam keverni néha olyan műfajokat néha mint pl,Hardcore,Hardstyle,Dubstep,Drum and Bass,Electro House,stb.Szövegben leginkább a horror témáknál vagyok,de igyekszem másban is jó lenni,úgy érzem leginkább hogy 3 év alatt én ebbe találtam meg magamat.A sorokat meg a rímeket úgy igyekszem megírni hogy egy hajszál válassza el.Amúgy a legtöbb szövegemet szinte 90%-ban angolul írom,és igyekszem teletenni szlengekkel.Még csak mostanában kezdtem el magyar szöveget írni aminél nem nagyon törődök a szlenggel inkább a rímmel.

Itt egy példa angolból:(Nem tudom ki fogja érteni :D)

1.My rap ain't shit dis fact and cool,

2.Nigguz gon' go da jail cuz they act a fool,

3.I eat fake rappers at breakfast at noon,

4.But I ain't psycho cannibal nigga and goon,

és itt egy példa magyarból:(Ez egy kicsivel lágyabb)

1.Olyan nőkről lenne a legjobb álmodozni,

2.akikbe nem tudnék semmi pénzért kárt okozni,

3.Az ilyenekért tucatjával mennek már toborozni,

4.Ilyen nagy flasheket dob egy életen át porozni.

és itt egy olyan középtájt példa:

1.Odaállok eléd és a zsarukat hívod,

2.Kapsz két pofont ököllel és már a f.a.s.z.t. szívod,

3.Ha tényleg akkora nagy gengszter lennél,

4.nem testőrökkel hanem fegyverrel mennél,

és itt egy durva példa:

1.Hogy szenvedjél b.a.s.z.d. ki én azt látni akarom,

2.Ne is nézz rám többet vagy a szemedet kikaparom,

3.Látom nem tanultál ebből rád küldöm az Ádámot,

4.Ha nem kussolsz el lenyeletek veled egy gránátot,

Szerintetek kéne még gyúrnom vagy elég lesz ez?Az ismerőseimnek tetszik ez a fajta rappelés még mondják is milyen beteg vagyok :D

2015. szept. 28. 00:32
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
73%

a magyar: átlag fosli szövegek.

az angol: gondolom, nem vagy feka, így már abba is hagyhatod a n*ggerezést. másrészt a szöveg itt is elég gagyi. arról nem is beszélve, hogy a breakfast-öt (reggeli) nem délben (noon) eszik.

2015. szept. 29. 16:01
 2/48 A kérdező kommentje:

Hát te k.u.r.v.a. hülye vagy hallod XDDD

Ha nem tudnád a nigga szót bárki használhatja csak utána kéne nézned,és a nigga nem egyenlő a n.i.g.g.e.r.r.e.l.,én nem azt mondtam hogy a reggelit délbe eszem te fogyatékos XDDD ajjj mennyi hülye van,hanem azt hogy reggel és délbe,csak te ugye gondolom hogy rtm-es vagy aztán te úgy se érted mert már ellepte az agyadat megeszed g.e.c.i.m.e.t.,meg a rímtelen sok s.z.a.r.,főleg hogy ez a műfaj a rímre megy leginkább.Idézek Tibbahtól"Te a különleges fékességed miatt nem értheted,"

Kíváncsi vagyok hogy te milyet írnál nekem,és ha megbeszélnénk egy napot hogy fellépjünk és rap csatáznánk melyikőnkre szavaznának legtöbben.

2015. szept. 29. 17:33
 3/48 A kérdező kommentje:
amúgy fogadni mernék hogy az 1%-át nem tudtad értelmezni se a szövegnek,ezt még át is kell költeni és ott van a megoldása büdös rtm-es garázsos csicska.(Nem merem szlnegekkel leírni a csicska szót mert úgy se értenéd mint ahogy ezek szerint a szövegemet se).
2015. szept. 29. 17:45
 4/48 anonim ***** válasza:
85%
Hát erősen bízom benne, hogy ekkora igénytelen szeméttel egy ekkora sötét állat a büdös életben nem nevezheti majd magát zenésznek.
2015. szept. 29. 19:00
 5/48 A kérdező kommentje:
Látszik te se tudod mi az a Horrorcore meg Hardcore Hip Hop.Az Underground körbe most ez megy a legjobban,Hallgass Killakikitt-et,Onyx-t meg Snowgoons-t szerinted ők mivel futottak be ha nem ezzel.Hallgasd meg AZA hot 16 challange-t.Látszik hogy te se tudod a Hip Hop fogalmát most vagy rtm-es vagy vagy garázsos.
2015. szept. 29. 20:35
 6/48 A kérdező kommentje:

Azért megnézném hogy te milyet löknél,vagy milyen szövegeket hallgatsz,

Jaj bébi úgy hiányzol máááán ééén nekem, vagy mi a f.a.s.z.o.m.a.t.?Ilyen children of distance mr busta ak26 mr missh raul horváth tamás hát b.a.s.z.d. meg azért biztos bezabálnák az olyan rapperek mint a Scarcity BP-sek a Kriminal-osok a meg a Bloose-osok meg a Vicc Beatz-esek.Csak úgy elárulom nektek hogy aki ilyet tud írni az bármit,csak nektek ez a netgengszter már elvette az eszeteket.

2015. szept. 29. 20:41
 7/48 A kérdező kommentje:
De amúgy olyan k.u.r.v.a. hülyék vagytok hogy még a rím fogalmával se vagytok tisztába,tuti amúgy nem is azt nézitek,attól mert a büdös köcsög miszisz puktának nincsen az még nem jelenti azt hogy senkinek se,de még kategóriába se tudtok sorolni ez k.i.b.a.s.z.o.t.t. Horrorcore ennek meg ez a lényege áááá ti már el vagytok baszva látszik rajtatok.
2015. szept. 29. 20:50
 8/48 A kérdező kommentje:
Leginkább a rímet kéne nézni hiszen az a lényeg-e az egésznek.
2015. szept. 29. 20:51
 9/48 anonim ***** válasza:
80%

Egy igazi kis primitív takony vagy.

Remélhetőleg majd kinövöd.

2015. szept. 29. 20:53
 10/48 A kérdező kommentje:
Írjál jobbat,de ne lopj mint az rtm
2015. szept. 29. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!