Figyelem hozzáértő fiúk-lányok véleménye kellene:D hiphop táncos akarok lenni, de az milyen? Meg hogy mennek a dolgok ebben a szakmaban. Irjatok;) 17/f
"...hiphop táncos akarok lenni, de az milyen?"
Tehát olyan "szakma" műveléséből akarsz megélni, amiről azt sem tudod, milyen?
Egy biztos: a ma divatos táncot művelőre 10-15 év múlva már nem lesz kereslet. Ma 17 éves vagy, akkor 32 leszel. Gondolod, az akkori tizenévesek ma még ismeretlen táncát 30+ évesen le tudod sajátítani?
Én azt szeretem a hiphop-ban, hogy rengeteg alstílusa létezik (old school, lyrical, krump, girly, electric boogie, break, vouging, waaking, tutting, new style, ...) Pontosan emiatt lehetőséged van mindig újat tanulni, emelett a neked tetsző stílusokban elmélyedni és a saját egyéni - csak rád jellemző - stílusodat kialakítani.
Hiphop táncosként klippekben tudsz esetleg szerepelni, vagy valamelyik híres énekes tánckarába tudod magad bedolgozni, de ahhoz tényleg nagyon jónak kell lenni.
Magyarországon (ha jól tudom) még mindig nincs akkreditált hiphop oktatás (eléggé fura is lenne, hiszen a hiphop az "utcán" született). A divattánc/látványtánc az nem hiphop (!)
Ha valóban komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor külföldön kell sulit keresned hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!