Go-go táncos akarok lenni hogy, mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy, mondjam el anyának szerintem ebből nincs semmi mert ez csak tánc :) 14/L2013. jún. 1. 18:35
1/7 anonim válasza:
Anyu!
Kitöltöttem az IQ tesztet, amit a pályaválasztási tanácsadó adott és nekem a GO-GO táncost dobta ki a gép.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor Go-Go táncos pff.. normális válaszokat várok -_-
2013. jún. 1. 18:39
3/7 A kérdező kommentje:
Eszt nem mondhatom neki :/
2013. jún. 1. 18:40
4/7 anonim válasza:
Miért kéne elmondanod neki? Sok ilyen lány él kettős életet és vígan elvannak.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy is meg tudná :(
2013. jún. 7. 12:45
6/7 anonim válasza:
Ha anyád meglátja a helyesírásodat, rá fog jönni, hogy jó pályát választottál.
7/7 anonim válasza:
14 évesen nekem a középsuli felvételijén volt a hangsúly, nem azon gondolkodtam, hogy rúdtáncos legyek. :D Megjegyzem most 19 vagyok.. Egyébként nem tudom, hát ilyen korban egy megfelelő helyesírás elvárás lenne, ennek hiányában választhatod nyugodtan, ne akarj közgazdász vagy bankos lenni. További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!