12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Nem a One Directionért vagy Justin Bieberért rajongok mint a többi lány, sőt utálom ezeket az előadókat és a zenéiket is. BMTH-t, BVB-t (Andy egy félisten), Slipknotot hallgatok. Viszont az egész iskolámban én vagyok az egyetlen lány aki ilyen zenét hallgat. És fiúk közül is mindenki Mr.Bustat AK26ot hallgat.... miért van ez??2015. júl. 17. 04:12
41/47 anonim válasza:
Itt vagyok én is! 12/L
Rock 4ever 💜💜💜💜💜
42/47 anonim válasza:
BVB, MIW, BMTH, Slipknot, Tankcsapda, Pokolgép,FIR, The Young Rebels (az utolsó kezdő banda, keressetek rá, 13-4 éves fiúk, tehetséggel) 13/L
UI: meg vannak bandák, de most ennyi ugrott be:3
es igen, Andy egy félisten
43/47 anonim válasza:
Marilyn Manson-t esetleg nem hallgatsz? Nekem ő a favorit *p* De az általad felsorolt előadókat is hallgatom:)
13/l
44/47 anonim válasza:
Milyen félisten? Maga az Isten.❤
45/47 anonim válasza:
Nem aktuális már, de Andy az életem:D
12/L
46/47 anonim válasza:
Beatles és Doors, ha ezek még mondanak valamit
47/47 Tom Benko válasza:
@46: hat és fél év után? Ki tudja. Lehet, hogy a kérdező már itt sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!