Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 12,13 éves fiúk-lányok miért...

12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Nem a One Directionért vagy Justin Bieberért rajongok mint a többi lány, sőt utálom ezeket az előadókat és a zenéiket is. BMTH-t, BVB-t (Andy egy félisten), Slipknotot hallgatok. Viszont az egész iskolámban én vagyok az egyetlen lány aki ilyen zenét hallgat. És fiúk közül is mindenki Mr.Bustat AK26ot hallgat.... miért van ez??

2015. júl. 17. 04:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%
#10: És akkor mi van, ha valaki meleg?
2015. júl. 17. 12:34
 12/47 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki nem rockot hallgat, akkor azt el kell hordani mindennek? Komolyan hol éltek ti?! Mindenkinek más a zenei ízlése. Én szeretem a rockot (nem az ,,új" rockot aminek semmi köze hozzá), mégis imádom a disco, electro számokat is (azokból az újak is jók). Nem értem azokat, akik csak egyféle zenei stílust hallgatnak, mert bármit rámerek tenni, hogy az ide kommentelők 98%-a (tisztelet a kivételnek) még nem is hallott mást a rockon kívül. És megy az hogy jajjj azok akik mást hallgatnak melegek, nyomorékok, nincs ízlésük stb. stb. Ez szomorú. És ha valaki Justin-t hallgat akkor mi van? Én utálom, mert nekem az jön le róla hogy egy nagyképű önelégült tini, akit csak a pénz hajt, de vannak olyan számai, amik elég jók, meg nem mondtam volna hogy az ő. Meg ez is komolyan mi, hogy előadó alapján válogatjátok a jó és ,,rossz" zenéket. Tehát ha nem BMTH, akkor már csak rossz lehet és nem hallgatjátok meg. Bezzeg régen az emberek azt sem tudták hogy ki az előadója, tomboltak rá (discoba is ez van sajnos). Ez nagy elvakultságra utal. Mindenkinek szíve joga hogy mit hallgat, de ezért a másikat kritizálni, másra megjegyzéseket tenni, kérdőre vonni értelmetlen és bunkóság is.
2015. júl. 17. 12:37
 13/47 anonim ***** válasza:
98%
Én még annó 10 évesen fullos hangerőn toltam a Venomot!!! Ez ma sem változott :D :D :D
2015. júl. 17. 13:12
 14/47 anonim ***** válasza:
79%

Én hallgatok rockot (The Pretty Reckless, AC/DC, Guns'n' Roses, New Politics stb.), punkot is (The Clash, Ramones stb.) és néhány pop számot az igényesebb fajtából (amiben zene megy, nem mosógépzúgás a háttérben). Régebben rockernek vallottam magam, de már nem hangoztatom, mert szűk látókörűségre vall, ha nem hallgatok mást. Persze az osztályban mindenki a legújabb számokat hallgatja az "igénytelen pop" fajtából. Én csak annyit mondok, hogy nekem ez nem tetszik. Ennyi. (Egyébként én ezeket nem is ismerem, mert nem hallgatok rádiót.)

13/L

2015. júl. 17. 16:09
 15/47 anonim ***** válasza:
92%
14-es attól,hogy valaki rocker nem csak rockot "kell" hallgatnia. Lehetsz úgy is rokcer,hogy más zenéket is hallgatsz.
2015. júl. 17. 16:12
 16/47 anonim ***** válasza:
92%
5-ös ^^ Immortal, Burzum, Gorgoroth, Metallica, Cradle of filth, Canibal corpse , Mitfits ( mondjuk ez punk), Behemoth, Tool, Slayer, Dethklok, Cadaveria, Starkill, Theatres des Vampires, Opera IX, Moonspell,Amok, Powerwolf, Amon amarth, Megadeth, Devilment, DARK FORTRESS, Dimmu Borgir, Sepultura,Finntroll, Korpiklaani, Necrophagis, Nocturnal Depression, Magor,Gormathon,Samael, RINGS OF SATURN, GRAND MAGUS, Voivod, Purple Nail, Aes Dana, Gates of Ishtar, Bathory, Venom, Baptism, Keep of Kalessin, King Diamond, Dark Funeral, Drudkh,Aeon, Altar, Heaven Shall Burn,Draconian ,Isolert, Aetherius Obscuritas, Rhapsody Of Fire, Mayhem, Philip Anselmo, Necrohunter, ORDEN OGAN Na ezek már nem divatzenék :D
2015. júl. 17. 16:25
 17/47 anonim ***** válasza:
93%
Miért van ez?Mert nem szeretik,nagyon nehéz válasz,és Bustát csak 16 éves korig hallgatnak max
2015. júl. 17. 17:52
 18/47 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem senkit se kell fikázni a zenei ízlése miatt! Teljesen igazat adok az 5. és a 16. hozzászólónak, ezek az igazi metal bandák, én is őket üvöltettem!

De valakinek nem jönnek át ezek az ütősebb bandák, hanem a tingli-tangli BMTH, BVB! Ilyenek is kellenek, nem vagyunk egyformák. Ellenben szerintem senki ne szólja le Mr.Bustát, AK26-ot, vagy épp a többi popp zenei előadót! Ha valakinek a káromkodáson nem jut tovább az intelligenciája, tessék, hallgassa ezt! Had tudjon ő is mire bulizni!:)

Illetve mi van, ha nem egyezik a zenei stílusunk? Nem hiába vagyunk különbözőek...

2015. júl. 17. 22:15
 19/47 anonim ***** válasza:
40%
Csak a rock 17/F
2015. júl. 18. 01:38
 20/47 anonim ***** válasza:
19%

Megint nagyon sokan okosnak akarnak látszani.

Amugy te többet igényelsz annál amit kaphatsz. Magyarul igényes vagy a zenére, nem akarsz egy dobozon belül gondolkozni. Többiek viszont megelégednek zenei szempontból azzal, amilyük van. De ettől még nem szabad elítélni a senkit, mert lehet hogy ők másra tartanak igényt.. De ez már személyes téma részükről.

És csak gratulálni tudok azoknak akik felhúzzák magukat egy ilyen kérdésen...

2015. júl. 18. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!