12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?
Én hallgatok rockot (The Pretty Reckless, AC/DC, Guns'n' Roses, New Politics stb.), punkot is (The Clash, Ramones stb.) és néhány pop számot az igényesebb fajtából (amiben zene megy, nem mosógépzúgás a háttérben). Régebben rockernek vallottam magam, de már nem hangoztatom, mert szűk látókörűségre vall, ha nem hallgatok mást. Persze az osztályban mindenki a legújabb számokat hallgatja az "igénytelen pop" fajtából. Én csak annyit mondok, hogy nekem ez nem tetszik. Ennyi. (Egyébként én ezeket nem is ismerem, mert nem hallgatok rádiót.)
13/L
Szerintem senkit se kell fikázni a zenei ízlése miatt! Teljesen igazat adok az 5. és a 16. hozzászólónak, ezek az igazi metal bandák, én is őket üvöltettem!
De valakinek nem jönnek át ezek az ütősebb bandák, hanem a tingli-tangli BMTH, BVB! Ilyenek is kellenek, nem vagyunk egyformák. Ellenben szerintem senki ne szólja le Mr.Bustát, AK26-ot, vagy épp a többi popp zenei előadót! Ha valakinek a káromkodáson nem jut tovább az intelligenciája, tessék, hallgassa ezt! Had tudjon ő is mire bulizni!:)
Illetve mi van, ha nem egyezik a zenei stílusunk? Nem hiába vagyunk különbözőek...
Megint nagyon sokan okosnak akarnak látszani.
Amugy te többet igényelsz annál amit kaphatsz. Magyarul igényes vagy a zenére, nem akarsz egy dobozon belül gondolkozni. Többiek viszont megelégednek zenei szempontból azzal, amilyük van. De ettől még nem szabad elítélni a senkit, mert lehet hogy ők másra tartanak igényt.. De ez már személyes téma részükről.
És csak gratulálni tudok azoknak akik felhúzzák magukat egy ilyen kérdésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!