Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 12,13 éves fiúk-lányok miért...

12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Nem a One Directionért vagy Justin Bieberért rajongok mint a többi lány, sőt utálom ezeket az előadókat és a zenéiket is. BMTH-t, BVB-t (Andy egy félisten), Slipknotot hallgatok. Viszont az egész iskolámban én vagyok az egyetlen lány aki ilyen zenét hallgat. És fiúk közül is mindenki Mr.Bustat AK26ot hallgat.... miért van ez??

2015. júl. 17. 04:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez a válasz az 5-ösnek szól!!

Milyen tisztességes metálról beszélsz te? Neked mi bajod van a mostani metal-okkal?

A metalnak is több műfaja van... Nincs olyan, hogy tisztességes metal! Ki mit szeret... Ezt csak azért írom, mert ahogy látom nagyon lenézed a mostani legtöbben hallgatott rockbandákat... Írd le nekem, hogy miért? Mi bajod van velük? Mitől szarabb egy Iron Maiden-nél egy Asking Alexandria?

2015. júl. 19. 16:45
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom , hogy a kérdező vagy valamelyik válaszoló írta ki ezt a kérdést , mindenesetre itt elmondtam mit gondolok erről: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__7042401-mas-..
2015. júl. 19. 18:09
 33/47 Vad-Ász ***** válasza:
98%

Azért hallgat mindenki "basztát" meg "aakááá huszonhatot" mert most az a divat(17-18 évesek is hallgatják nemcsak a 12-13évesek).

személy szerint én : tankcsapda , p-mobil , edda , ossian , ezeket hallgattam alsó osztályos koromban.

Majd mikor rájöttem,hogy az egyik csaj az osztályban metálos , akkor elkezdtem hallgatni azokat a zenekarokat amelyeket ő is, hogy szélesítsem látóköröm.

nem bántam meg. Azóta is mindig keresem azokat amelyeket még nem hallgattam.

u.i. : Nyugi kiscsaj,nem vagy egyedül.Középsuliban már valószínőleg találsz legalább egy valakit aki szintén metálarc.

HAJRÁ

2015. júl. 19. 18:35
 34/47 Shadownight17 válasza:
90%
Metal foREVer!!!!! Jó tudni hogy van még fiatal aki tényleg nem a **** JB-ért rajong. Modern szar világ a mai..:/ És sajnos a jó zenét sem ismerik már. Ezért hallgatják a sok sz*r Rappet, elektronikus vackokat..:) Nem kell ebbe beletörődni. (Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek!) Aztán Shut the fuck up!
2015. júl. 20. 07:48
 35/47 anonim válasza:
100%
Nem hallgat semelyik 12-13 éves rockot? Szívd vissza :D Rock Forever :) <3
2015. aug. 21. 14:06
 36/47 anonim ***** válasza:
79%
Black Veil Brides , Fall Out Boy , Evanescene , Paramore
2015. szept. 24. 21:31
 37/47 anonim ***** válasza:
90%

Hó-hó-hó!!! Nem vagy egyedül :) Én is lány vagyok, és rockot, metált hallgatok, de az osztályomban csak nekem és a barátnőmnek ilyen az ízlése, plusz 1 fiúnak. Nem értem mit lehet élvezni Justin Bieberben... én fejbe lőném magam tőle. Még a zenéje is borzasztó! Elcseszett egy világ :/

(Ez csak az én véleményem)

2016. febr. 21. 22:43
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Slipknot<3 *--*

12/l

2016. máj. 4. 18:39
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
13/l vagyok, és hiszem, hogy ha Corey Taylor meglát, elvesz feleségül, Andy valóban egy isten, és nyugi nem vagy egyedül! Vannak még rockerek, én is 10 soros acélbetétesben tengetem napjaim, 40 fokban is, nyugodj meg, mert amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek. (De mivel a föld ovális, jó nekünk a metál is)
2016. máj. 9. 09:24
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Helo,én is rockos vagyok ;) nem akarok belekötni a mai pop zenebe ez egy tovább fejlesztés mint ahogy a rock is rock blues-ból lett jimi hendrix hozta be rockbol pedig modern zene akusztikus akkordos dalok egyszerűen annyi hogy a mai gyerek nem a rockhoz hanem a akkordos modern zene stílusban nőttek fel. Én ezt gondolom :D
2016. jún. 15. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!