12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?
Ez a válasz az 5-ösnek szól!!
Milyen tisztességes metálról beszélsz te? Neked mi bajod van a mostani metal-okkal?
A metalnak is több műfaja van... Nincs olyan, hogy tisztességes metal! Ki mit szeret... Ezt csak azért írom, mert ahogy látom nagyon lenézed a mostani legtöbben hallgatott rockbandákat... Írd le nekem, hogy miért? Mi bajod van velük? Mitől szarabb egy Iron Maiden-nél egy Asking Alexandria?
Azért hallgat mindenki "basztát" meg "aakááá huszonhatot" mert most az a divat(17-18 évesek is hallgatják nemcsak a 12-13évesek).
személy szerint én : tankcsapda , p-mobil , edda , ossian , ezeket hallgattam alsó osztályos koromban.
Majd mikor rájöttem,hogy az egyik csaj az osztályban metálos , akkor elkezdtem hallgatni azokat a zenekarokat amelyeket ő is, hogy szélesítsem látóköröm.
nem bántam meg. Azóta is mindig keresem azokat amelyeket még nem hallgattam.
u.i. : Nyugi kiscsaj,nem vagy egyedül.Középsuliban már valószínőleg találsz legalább egy valakit aki szintén metálarc.
HAJRÁ
Hó-hó-hó!!! Nem vagy egyedül :) Én is lány vagyok, és rockot, metált hallgatok, de az osztályomban csak nekem és a barátnőmnek ilyen az ízlése, plusz 1 fiúnak. Nem értem mit lehet élvezni Justin Bieberben... én fejbe lőném magam tőle. Még a zenéje is borzasztó! Elcseszett egy világ :/
(Ez csak az én véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!